Τελευταία ενημέρωση 22:16, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

---- Σας είχα υποσχεθεί φίλοι μου με ή χωρίς εισαγωγικά ότι έτσι και σωζόταν η ομάδα θα έγραφα ακόμη και ύμνους αν χρειαστεί. Ο «Άγιος» έκανε λοιπόν το θαύμα του και με μια εκπληκτική πορεία  στο φινάλε με 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ανανέωσε την παραμονή του στη Γ’ Εθνική για μια ακόμη χρονιά. Η επιτυχία αυτή είναι πολύ μεγάλη!

---- Ύμνους δεν είπα ότι θα σας γράψω; Θα κρατήσω λοιπόν τον λόγο μου και σας παρακαλώ να πάμε όλοι  τραγουδιστά: «Με τον Ρούμπα, τον Παναγιώτη, τον Ζουρούδη και τα άλλα παιδιά, προχωράμε και νικάμε, Ιερόθεε πάντα μπροστά». Και με άλλο ρυθμό «Ιερό, Ιερό, Ιερόθεε ομάδα, ομαδάρα μου, μεγάλη μου αγάπη, της Δέγλερη καμάρι».

---- Όχι δεν υποτιμώ, όπως οι εμπαθείς από τη μεριά Ρούμπα θα πείτε, την μεγάλη προσπάθεια του συλλόγου για να μείνει στην κατηγορία. Σε καμία περίπτωση. Η επιτυχία είναι πολύ μεγάλη επαναλαμβάνω και μπράβο σε όλους: Στους παίκτες, στον προπονητή και στη διοίκηση. Εκεί που όλοι είχαν ξεγραμμένο τον Ιερόθεο, ακόμη και οι ίδιοι μέσα από την ομάδα έλεγαν «πέσαμε», έγινε κάτι που έμοιαζε ακατόρθωτο.

---- Το λιθαράκι για την σωτηρία το έβαλαν οι παίκτες μαζί με τον Ζουρούδη, αυτοί πρέπει να πιστωθούν το μεγαλύτερο μερίδιο γιατί σε όλη τη διαδρομή του πρωταθλήματος δεν τα παράτησαν, κάτι που άλλες ομάδες θα μπορούσαν να το είχαν κάνει. Ο Ιερόθεος όμως δεν έχει Dna σαν της Σκάλας και του Χαραυγιακού, είναι σκληροτράχηλος από τη φύση του.

----- Είναι πολύ καλό που η ομάδα συνεχίζει στη Γ’ Εθνική, αρκεί να μάθει από τα λάθη της και να μην τα επαναλάβει. Δεν είναι ώρα να πούμε γι’ αυτά. Άλλη στιγμή. Προέχει να γιορτάσει την παραμονή, να κάνει καλό Πάσχα και να δρομολογήσει την επόμενη μέρα της έγκαιρα και να μην τρέχει την τελευταία στιγμή.

----- Σας είχε πει πάντως, αν θυμάστε καλά, ότι την κατηγορία με τέτοιους αντιπάλους ο Ιερόθεος θα την είχε κολατσιό άμα ήταν ενωμένοι οι (διοικητικοί) πόλοι του. Σας ευχαριστώ που με δικαιώσατε. Κολατσιό έκανε ο Ιερόθεος τους αντιπάλους του στις τελευταίες αγωνιστικές, όταν οι πόλοι ένωσαν τις δυνάμεις τους, παραμέρισαν τις διαφωνίες τους  και δούλεψαν για τον κοινό σκοπό.

--- Και αν η ομάδα υποβιβαζόταν, θα τον υποβίβαζε η Σαντορίνη, η οποία τουλάχιστον κράτησε τις ισορροπίες και τις ίσες αποστάσεις νικώντας με το ίδιο σκορ (3-0) Ιερόθεο και Παναρκαδικό. Εκ του αποτελέσματος ούτε γάτα ούτε ζημιά. Κατ’ εμέ η Σαντορίνη παραμένει υπόλογη για την στάση που τήρησε και αυτή την άποψη δεν την αλλάζω.

--- Κάποια στιγμή πάντως οι κακοπροαίρετοι πρέπει να μάθουν να διαβάζουν και όχι να διαβάζουν ότι τους συμφέρει. Αλλά να μου πείτε τι περιμένεις από ανθρώπους που κάνουν το άσπρο-μαύρο και γιορτάζουν κάθε Πρωταπριλιά;. Πότε έγραψα βρε χαϊβάνια ότι η ομάδα έχει υποβιβαστεί μπορείτε να μου πείτε; Βρείτε μου ένα δημοσίευμα και άμα βρείτε να με χαιρετήσετε. Συγνώμη αλλά δεν μπόρεσα να το κρατήσω μέσα μου. Καλή Ανάσταση!

 

Ο ΙΕΡΟΘΙΩΤΗΣ

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Εκλογές στις 25 Μαϊου »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας