Τελευταία ενημέρωση 07:36, 19 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το τελευταίο ματς του Ατρόμητου για τη φετινή σεζόν στο «Αθανάσιος Διάκος» την Κυριακή το βράδυ κόντρα στη Λαμία, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Playouts.

Μόλις στο 11’ χάθηκε η πρώτη καλή ευκαιρία για τους παίκτες, όταν ο Μουνίθ εκτέλεσε το φάουλ, αλλά η μπάλα από την προβολή του Κουλούρη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 45’ ο ίδιος παίκτης είδε την μπάλα στο σουτ που επιχείρησε να περνά δίπλα από την εστία των γηπεδούχων.

Στο 53’ χάθηκε ακόμα μια ευκαιρία για το «Αστέρι», όταν ο Βασιλαντωνόπουλος γύρισε ωραία την μπάλα από δεξιά και ο Κουλούρης που έκανε το τακουνάκι έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Η τελευταία ευκαιρία της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 89’, όταν ο Νταβιώτης βγήκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Γκαραβέλη, αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων του είπε «όχι».

Ατρόμητος (Κόλμαν): Μάριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Έρλιννγκμαρκ (Στρούγγης 46′), Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Σάλομον (Νάτσος 46′), Χαρίσης, Καρτάλης (Νταβιώτης 63′), Μουνίθ (Ναμπί 46′), Τζαβίδας (Μπεντινέλι 63′), Κουλούρης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της σεζόν »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας