Τελευταία ενημέρωση 10:46, 20 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Παρελθόν από τον Ατρόμητο αποτελούν πέντε ποδοσφαιριστές ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Μετά την έκθεση που παρέδωσε ο Κόλμαν από το Περιστέρι φεύγουν οι Τόμας Μπεντινέλι, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Ντάνι Καστεγιάνο, Σρτζαν Σπιριντόνοβιτς και Ντόρζε Ντένιτς (οι δύο τελευταίοι είχαν αποκτηθεί ως δανεικοί και υπήρχαν ρήτρες αγοράς). Μάλιστα, αναμένεται να ενημερωθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές της ομάδας τις επόμενες ημέρες, οι οποίοι έχουν συμβόλαιο, αλλά δεν υπολογίζονται από τον Ουαλό προπονητή.

 Για τους τους προαναφερθέντες, οι προθέσεις του Κόλμαν είχαν φανεί. Παπαδόπουλος, Μπεντινέλι και Σπιριντόνοβιτς δεν κατάφεραν κατά την διάρκεια της σεζόν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του 52χρονου τεχνικού. Ο διεθνής στόπερ δεν δικαιολόγησε το βαρύ βιογραφικό του όλη τη χρονιά και δεν του προτάθηκε νέο συμβόλαιο. Εξάλλου και ο ίδιος εδώ και καιρό έχει σχεδιάσει την επόμενη ημέρα μακριά από το Περιστέρι.
 

Ο Μπεντινέλι παρότι είχε συμβόλαιο προτίμησε να μην «καθίσει» σε αυτό και θα αναζητήσει άλλη ποδοσφαιρική στέγη από την στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του. Ο Καστεγιάνο έδειξε επαγγελματισμό, αλλά ο Κόλμαν επιθυμεί να αποκτηθεί αριστερός μπακ με άλλα χαρακτηριστικά και νεαρότερος ηλικιακά.

Ο Σπιριντόνοβιτς είχε πάρει την απόφαση και επιθυμούσε να αποχωρήσει, με τον Ατρόμητο να θεωρεί πως είναι το καλύτερο και για τις δύο πλευρές. Ο Σέρβος δεν κατάφερε να δείξει τις ικανότητες του και ενδεχομένως να μην πήρε και τις ευκαιρίες. Τέλος ο Ντένιτς είχε αρκετές συμμετοχές, αλλά θα αναζητηθεί ένας παίκτης υψηλότερης ποιότητας.

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας