Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τόμιτς: «Κρατάμε τα λεπτά που παίξανε οι νέοι παίκτες και ήταν καλοί»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπου ολοκληρώθηκε και η χρονιά για το Περιστέρι Vitabiotics, ο προπονητής της ομάδας Μίλαν Τόμιτς, δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι πολύ διαφορετικό από τον πρώτο αγώνα στο ΣΕΦ. Λογικό ήταν και ο Ολυμπιακός να αντιδράσει. Ήταν μια έκπληξη για τον Ολυμπιακό αυτή η άμυνα ζώνης που παίξαμε στο ΣΕΦ όπου δεν είχαν τις λύσεις. Σ’ αυτό το ματς προετοιμαστήκανε και τιμωρήσανε αυτή την άμυνα μας. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την άμυνα, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Σίγουρα υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα». 

Και πρόσθεσε: «Από το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό κρατάμε την ομαδική δουλειά και την καλή προσπάθεια. Από αυτό το ματς το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε είναι τα λεπτά που παίξανε οι νέοι παίκτες. Ήταν αρκετά καλοί. Μόνο αυτό...».

Στη συνέχεια μίλησε και ο Δημήτρης Μωραϊτης, ο οποίος είπε: «Δεν ήμασταν έτοιμοι για το παιχνίδι. Ήταν η κούραση, το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι... Μπήκαμε πιο έτοιμοι εγκεφαλικά στο πρώτο παιχνίδι. Γι’ αυτό και στην τελευταία περίοδο εκεί είχαμε κερδίσει 21-18».

Μπαρτζώκας: «Αντιμετωπίσαμε με μεγαλύτερη σοβαρότητα το δεύτερο παιχνίδι»

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας, υποστήριξε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μας, πέρασε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Προφανώς ήμασταν πολύ πιο σοβαροί από το προηγούμενο παιχνίδι με το Περιστέρι Vitabiotics. Πέρασαν και κάποιες ημέρες από το Final Four. Επίσης το γεγονός ότι το Περιστέρι Vitabiotics παρουσιάστηκε πολύ καλό στο προηγούμενο ματς, μας πίεσε να αντιμετωπίσουμε το σημερινό παιχνίδι με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πάρουμε γρήγορα μια διαφορά 30 πόντους στο ημίχρονο και μετά να κάνουμε μια διαχείριση χωρίς να πιέσουμε τα πράγματα». 

Και υπογράμμισε: «Το θετικό της ατμόσφαιρας είναι πως ήταν σήμερα εδώ πολλά παιδάκια από τις ακαδημίες του Περιστερίου που εμείς σεβόμαστε και ξέρουμε μπασκετικά τι παράδοση έχει. Επίσης και το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκαν κάποιοι νέοι παίκτες του Περιστερίου με μέλλον και είχαν χρόνο να παίξουν απέναντι σε καλούς παίκτες... Συνεχίζουμε τώρα για τα παιχνίδια με τον Προμηθέα».