Τελευταία ενημέρωση 06:21, 16 Ιουν 2024

Ανακοίνωσε προπονητή και τεχν.διευθυντή!

Κατηγορία Ηρακλής
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε το νέο του προπονητή (Αργύρης Πούλος) αλλά και τον νέο Τεχνικό Διευθυντή (Δημήτρης Μπέτσης) ξεκινώντας έτσι τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

«Πραγματοποιήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας την Τρίτη 31-5-2022.
Όπου μπορεί να χαρακτηριστεί ορόσημο για την πορεία της ομάδας μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο αλλά και για τα επόμενα χρόνια.
Ύστερα από πολλές συναντήσεις και ζυμώσεις που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα, έχοντας την πολυτέλεια του χρόνου αλλά και ξεκαθαρισμένο το στόχο του πρωταθλήματος είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τα ακόλουθα:
Η πρώτη μεταγραφή για φέτος αφορά διοικητική θέση.
Ακούει στο όνομα Δημήτρης Μπετσης ο οποίος θα αναλάβει την θέση του Διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας. Θα αναλάβει να τρέξει πολλά κομμάτια που αφορούν την λειτουργία της ομάδας μας, με τις γνώσεις του, την εμπειρία του και τις ιδέες του θα βοηθήσει στην ανάπτυξη των ακαδημιών ποιοτικά και ποσοτικά που είναι βασική μας προτεραιότητα.

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Γρ.Καλαντζής με τον Δ.Μπέτση

Η δεύτερη κίνηση ήταν η πλαισίωση του Τεχνικού Επιτελείου της αντρικής ομάδας.
Ως πρώτος προπονητής αναλαμβάνει ο Κος Αργύρης Πούλος (μέχρι πρότινος προπονητής κ18/κ16 της ομάδας μας), κρίναμε πάρα πολύ θετικά την πόλυ σοβαρή δουλειά που κάνει, τις γνώσεις και την φιλοσοφία του σχετικά με το ποδόσφαιρο, καθώς και την εμπειρία του σε ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό και κέρδισαν ανόδους. Είναι επαγγελματίας γυμναστής με πτυχίο προπονητή uefa.