Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Βιτωράτος κατέσφαξε την Κ20 στο ματς με ΟΣΦΠ

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Απίστευτα όργια έκανε ο διαιτητής Βιτωράτος ο οποίος σφύριξε για 7η φορά φέτος σε παιχνίδι του Ολυμπιακού Κ20 στο σημερινό ντέρμπι της ομάδας Κ20 του Ατρόμητου μέσα στο Ρέντη για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

 Όργια που ευτυχώς θα τα δείξει και η εικόνα, από ένα διαιτητή που έχει κάνει φέτος δεύτερο σπίτι του τις εγκαταστάσεις του Ρέντη και όταν είδε τα σκούρα έβγαλε τα χειρουργικά μηχανήματα και κατέσφαξε κυριολεκτικά τον Ατρόμητο σε ένα παιχνίδι που είχε χαρακτήρα μόνο γοήτρου καθώς ο τίτλος έχει κριθεί. Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 αλλά στα χαρτιά, η εικόνα του ματς ήταν άλλη!

Και όμως αυτό το παλικάρι από τον Πειραιά ο Βιωράτος που κάποια στιγμή θα γίνει κανονικός διαιτητής έκανε μια ομάδα να τρέμει κυριολεκτικά από αγανάκτηση, έκανε νέα παιδιά να αναρωτιούνται άμα αξίζουν να παίζουν ποδόσφαιρο βλέποντας τέτοια πράγματα τώρα που είναι στο ξεκίνημα της καριέρας τους.

Εδώ που τα λέμε αναμενόμενα πράγματα για ένα διαιτητή που επαναλαμβάνουμε έχει σφυρίξει σε εφτά εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού και έχει κάνει δεύτερο σπίτι του τον Ρέντη. Αξίζουν όμως πολλά μπράβο στα παιδιά του Ατρόμητου που στάθηκαν γενναία αλλά δεν μπόρεσαν να κερδίσουν ελέω Βιτωράτου.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε ομαλά και από την στιγμή που ο Βιτωράτος δεν έβαλε το χεράκι του, ο Ατρόμητος προηγήθηκε με γκολάρα του Μπαστακού από τριάντα μέτρα (10’) στο «Γ» της αντίπαλης εστίας. Γκολ που ο Βιτωράτος δεν μπορούσε φυσικά να ακυρώσει!

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Ατρόμητος είχε δοκάρι στο 48’ με τον Ρεγκάκο. Ακολουθεί ένα πέναλτι ματς σε τράβηγμα παίκτη του Ατρόμητου που φυσικά δεν έδωσε ο Βιτωράτος και αμέσως μετά δίνει πέναλτι σε ακούσιο χέρι του Στρούγκη. Τρέχοντας πήγε στη βούλα αλλά ο Θεοδωράκης έπιασε το πέναλτι.

Από καθαρή θέση οφσάιντ ισοφάρισε ο Ολυμπιακός και στο 75’ ο Βιτωράτος δεν έδωσε δεύτερο πέναλτι μαρς στον Ατρόμητος σε απλωμένο χέρι παίκτη των γηπεδούχων. Το ματς πήγε στις καθυστερήσεις, όπου ο Ολυμπιακός πέτυχε δεύτερο γκολ και ο Βιτωράτος σφύριξε αμέσως τη λήξη!.

Με το σφύριγμα ο Βασίλης Βούζας τεχνικός του Ολυμπιακού και ο Γρηγόρης Γεωργάτος  τεχνικός μπήκαν μέσα στο γήπεδο πανηγυρίζοντας έξαλλα ενώ ο Γεωργάτος φέρεται να έκανε άσεμνη χειρονομία. Μπράβο τους να τη χαίρονται αυτή τη νίκη!

O προπονητής του Ατρόμητου Κ20 Γιώργος Κορακάκης  ξεκίνησε με την ακόλουθη σύνθεση: Θεοδωράκης, Τζιτζικαλάκης, Κατράνης, Στρούγκης, Κωστούλας, Παπασπύρος, Νταβιώτης, Παναγιωτόπουλος Δημ. Ρεγκάκος, Μπαστακός, Τσατσόπουλος. Έπαιξαν και οι Λημνιός, Παναγιωτόπουλος Έκτορας, Λαζαρίδης.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 17 Μάιος 2015 20:25