Τελευταία ενημέρωση 04:36, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τους τελικούς και τις βραβεύσεις που θα πραγματοποιηθούν θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (5/6) το επιτυχημένο τουρνουά water polo «Our Future» στην κατηγορία Προ μίνι (Κ11, γεν. 2011 και μικρότεροι) που διοργανώνεται από τον ΓΣ Περιστερίου στο κολυμβητήριο της «Χωράφας».

Το «Our Future» πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ΚΟΕ και του ΣΕΔΥ, ενώ επίσημος υποστηρικτής του τουρνουά είναι τα Mikel. Στους υποστηρικτές του τουρνουά που «αγκάλιασαν» οι μικροί φίλοι της πισίνας, εντάσσεται η εταιρεία Poolsport που δραστηριοποιείται στον χώρο του αθλητικού εξοπλισμού για τα αθλήματα της πισίνας, όπως και η Pizza Fan, η οποία αποτελεί τον επίσημο υποστηρικτή της τελετής λήξης του τουρνουά.

Μεταξύ των τελικών, όπου θα πέσει και η αυλαία του «Our Future» θα πραγματοποιηθούν, οι βραβεύσεις του Συλλόγου μας στην πρώτη ομάδα water polo που αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΓΣ Περιστερίου, όπως επίσης και στην γυναικεία ομάδα πόλο που εξασφάλισε την άνοδο στην Α1 Κατηγορία. Ακόμη θα βραβευθούν οι αθλητές του Συλλόγου μας που κατέκτησαν μετάλλια με τις Εθνικές ομάδες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Σημαντική ενίσχυση με τον Πρέκα »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας