Τελευταία ενημέρωση 20:21, 25 Απρ 2024

Πρόγραμμα «Καταπολέμησης κουνουπιών» στην Π.Ε. Δυτικού Τομέα!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο πλαίσιο του ειδικού προγράμματος της τριετούς συνεργασίας μεταξύ της  Περιφέρειας Αττικής και του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου, καθώς και της λειτουργίας του Παρατηρητηρίου Ψεκασμών, συνεχίζονται οι από εδάφους ψεκασμοί προνυμφοκτονίας σε περιοχές εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας του Δυτικού Τομέα Αθηνών.

Βάσει των ευρημάτων των δειγματοληψιών κουνουπιών, η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Υγιεινής του Δυτικού Τομέα Αθηνών υπό την εποπτεία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Α. Λεωτσάκου προχώρησε στον 5ο υπολειμματικό ψεκασμό για την καταπολέμηση προνυμφών κουνουπιών την Πέμπτη 26 Μαΐου στο Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» και στο ρέμα «Εσχατιάς». Ακολούθως, την Παρασκευή 27 Μαΐου εφαρμόστηκαν οι επίγειοι ψεκασμοί στο ρέμα «Αγίου Αντωνίου», στο ρέμα «Αγίου Ανδρέα» και στο «Χαϊδαρόρεμα».

Μέριμνα του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γ. Πατούλη, είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και του πολίτη. Η Περιφέρεια Αττικής σε συνεχή συνεργασία με τους Δήμους και με εξειδικευμένους επιστήμονες εφαρμόζει ολοκληρωμένο προληπτικό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση κάθε υγειονομικού κινδύνου, θωρακίζοντας την Αττική

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: H στήλη «Μικτή Ζώνη» από το Αθλητικό Περιστέρι! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας