Τελευταία ενημέρωση 01:27, 18 Αυγ 2022

Πρόγραμμα «Καταπολέμησης κουνουπιών» στην Π.Ε. Δυτικού Τομέα!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο πλαίσιο του ειδικού προγράμματος της τριετούς συνεργασίας μεταξύ της  Περιφέρειας Αττικής και του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου, καθώς και της λειτουργίας του Παρατηρητηρίου Ψεκασμών, συνεχίζονται οι από εδάφους ψεκασμοί προνυμφοκτονίας σε περιοχές εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας του Δυτικού Τομέα Αθηνών.

Βάσει των ευρημάτων των δειγματοληψιών κουνουπιών, η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Υγιεινής του Δυτικού Τομέα Αθηνών υπό την εποπτεία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Α. Λεωτσάκου προχώρησε στον 5ο υπολειμματικό ψεκασμό για την καταπολέμηση προνυμφών κουνουπιών την Πέμπτη 26 Μαΐου στο Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» και στο ρέμα «Εσχατιάς». Ακολούθως, την Παρασκευή 27 Μαΐου εφαρμόστηκαν οι επίγειοι ψεκασμοί στο ρέμα «Αγίου Αντωνίου», στο ρέμα «Αγίου Ανδρέα» και στο «Χαϊδαρόρεμα».

Μέριμνα του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γ. Πατούλη, είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και του πολίτη. Η Περιφέρεια Αττικής σε συνεχή συνεργασία με τους Δήμους και με εξειδικευμένους επιστήμονες εφαρμόζει ολοκληρωμένο προληπτικό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση κάθε υγειονομικού κινδύνου, θωρακίζοντας την Αττική

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: H στήλη «Μικτή Ζώνη» από το Αθλητικό Περιστέρι! »
Μπακαράς
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Έδωσε το πρώτο τεστ

Έδωσε το πρώτο τεστ

16 Αυγ 2022 Ανθούπολη

Στην Αθήνα Ντένμον-Τζούστον

Στην Αθήνα Ντένμον-Τζούστον

16 Αυγ 2022 ΓΣ Περιστερίου

Κι επίσημα ο Χαρίσης στη Σίβασπορ
Στην Αθήνα ο Μπίλαν

Στην Αθήνα ο Μπίλαν

15 Αυγ 2022 ΓΣ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας