Τελευταία ενημέρωση 22:43, 18 Απρ 2024

Η στήλη «Τι είδαν τα μάτια μου» από το «Α.Π.»!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

--- Τώρα πια τι θέλετε να σας ευχηθώ; Εγώ είμαι κάθε φορά που σας υπενθυμίζω πόσο «τρέχει» ο χρόνος, άρα φίλοι μου καλό Καλοκαίρι να έχουμε. Σε λίγες μέρες ξεκινούν τα μπάνια του λαού. Ειδικά τώρα που ο Covid19 κάνει διάλλειμα θα γίνει «πατείς με πατώ σε». Ειδικά στα νησιά. Τον Αύγουστο να τον αποφύγετε για να μην ταλαιπωρηθείτε, σας το λέω από τώρα.

----- Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι, η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει. Τα «κονταροσέλφι» θα αρχίσουν να δουλεύουν πάλι, στα γήπεδα (ευτυχώς που ο Ατρόμητος τελείωσε για εφέτος) θα βλέπουμε πολιτικούς που τέσσερα χρόνια δεν πατάνε το πόδι τους, συνηθισμένα πράγματα αλλά καλά να είμαστε εδώ που τα λέμε για να τα βλέπουμε κάθε 4 χρόνια. Και να το διασκεδάζουμε το πράγμα!.

---- Κάπου πήρε πάντως το αφτί μου, άλλωστε πως θα δικαιολογήσω και τον τίτλο μου, οι αυτοδιοικητικές εκλογές σε Περιφέρεια και Δήμους ενδέχεται να πάρουν παράταση ενός χρόνου για να κλειστεί η πενταετία. Μαγειρεύεται αλλά λίγες πιθανότητες έχει αυτό το σενάριο,  οπότε  πάμε για τον Οκτώβριο του 2023 στις κάλπες.

---- Ακόμη και οι πιο εξαφανισμένοι θα αρχίσουν λοιπόν πάλι να μας θυμούνται. Όπως καλή του ώρα  ο «Τσαλ» που είχε χάσει το δρόμο  για την πόλη και εμφανίστηκε μετά από καιρό στην περιφορά του Επιταφίου στο νεκροταφείο. «Τι Φάση» και αυτή!.

---- Το παλικάρι μας πάντως δεν μπορώ να πω. Φάτσα κάρτα στα πανηγύρια του μπασκετικού Ολυμπιακού. Μεταξύ μας, αν και με ενοχλεί αφάνταστα ως δημότη, βρίσκω έντιμη την στάση του και δεν κοροϊδεύει ως προς τις οπαδικές του προτιμήσεις κανέναν. Γούστο και καπέλο του αν και όπως επαναλαμβάνω με ενοχλεί γιατί τον έχω Αντιδήμαρχο στην πόλη μου.

---- Πολίτες Γ’ κατηγορίας σε επίπεδο  (της καθόλου) εξυπηρέτησης από τις τράπεζες οι κάτοικοι του Άγιου Ιερόθεου, της Κηπούπολης, της Χρυσούπολης και ένα κομμάτι της Ανθούπολης. Έκλεισε προ μηνών η Alpha στον Άγιο Γιώργη, προσφάτως έκλεισε η Eurobank στην Αγ.Ιεροθέου και μόνο η Εθνική απέναντι από την εκκλησία είναι ανοικτή. Να κλείνουν τα μαγαζιά που δεν μπορούν να καλύψουν τα έξοδα τους το καταλαβαίνω, αλλά να κλείνουν και οι τράπεζες που μαζεύουν όλο τον παρά; Παρά πάει….

--- Respect και μπράβο σε εκείνον που έριξε την ιδέα στον δήμαρχο για να την υλοποιήσει. Μια από τις κορυφαίες εν ζωή Ελληνίδες την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ τίμησε η πόλη μας στις 18 Μαϊου, διπλό το μπράβο γιατί ανάμεσα στους ομιλητές ήταν και ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος.  Αυτός είναι πολιτισμός!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η στήλη «Περιστεριώτικα» από το «Α.Π.» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας