Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H στήλη «Μικτή Ζώνη» από το Αθλητικό Περιστέρι!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η στήλη «Μικτή Ζώνη» από την εφημερίδα «Αθλητικό Περιστέρι».

Τα μπάνια των αθλητών ξεκίνησαν!

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και τα μπάνια του λαού και των αθλητών ξεκίνησαν. Καλή ώρα σαν τον Χουάν Μουνίθ και τον Τσαντ Μπράουν. Ο μέσος του Ατρόμητου μαζί με τον γιο του σε μια παραλία της Αττικής και ο σέντερ του ΓΣ Περιστερίου σε μια πισίνα με φόντο την Ακρόπολη. Για τον Ατρόμητο οι διακοπές των παικτών ξεκίνησαν κι επίσημα για τον ΓΣΠ σε λίγες μέρες μόλις ολοκληρωθεί η φάση των playoffs με τον Ολυμπιακό.

«Γλυκός» αποχαιρετισμός!

«Γλυκά» και ικανοποιητικά ολοκληρώθηκε η σεζόν για τον Ατρόμητο και οι παίκτες του που πέρασαν πολλές και δύσκολες στιγμές, συναντήθηκαν παρουσία του τεχνικού επιτελείου στην βεράντα του σπιτιού του Δημήτρη Χατζηϊσαία για ένα αποχαιρετισμό. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και επιβεβαιώθηκε ότι η ομάδα ξανάγινε «οικογένεια» με τον ερχομό του Κρις Κόλμαν που έχει κερδίσει τους πάντες με την συμπεριφορά του!

Μια ξεχωριστή «πρωτιά»!

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος η Αντιπρόεδρος του Ατρόμητου Κάτια Κοξένογλου εκπροσώπησε την Super League στην απονομή του πρωταθλήματος. Με την ιδιότητα της Αντιπροέδρου της S.L. και μαζί με τον πρόεδρο Γιώργο Μποροβήλο παρέδωσαν το τρόπαιο και τα αναμνηστικά μετάλλια του παίκτες του Ολυμπιακού. Η Κοξένογλου έχει αφήσει πίσω της μια ξεχωριστή «πρωτιά»

  καθώς ουδέποτε διατέλεσε μια γυναίκα σε κορυφαία θεσμική θέση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Επίσκεψη-διάκριση για τον Τερζή!

Κάθε λόγο να νιώθει υπερήφανος για όσα έχει «χτίσει» μέσα από τη δουλειά του!. Ο παλαίμαχος άσος του Ατρόμητου στη δεκαετία του ’80 Νίκος Τερζής δέχθηκε πρόσφατα στις εγκαταστάσεις της εταιρίας του (φωτιστικά) την επίσκεψη του πρώην Βέλγου πρωθυπουργού από το 2011 μέχρι το 2014 και αρχηγού του Σοσιαλιστικού Κόμματος Elio Di Rupo. Η «Bel-lighting» επιχειρεί με μεγάλη δυναμική και στο Βέλγιο και η επίσκεψη του Di Rupo ήρθε ως επιβράβευση της προσφοράς της στην ελληνοβελγική οικονομία.