Τελευταία ενημέρωση 17:48, 25 Απρ 2024

Η στήλη «Περιστεριώτικα» από το «Α.Π.»

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πεδίο για έργα σε επίπεδο Υποδομών!

Ο Μάιος και ο Ιούνιος μπορεί να είναι «νεκροί» μήνες για τις ομάδες όμως η δραστηριότητα παραμένει!. Στον Ατρόμητο αποτελούν το ελεύθερο πεδίο για τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς σε επίπεδο Υποδομών. Είτε αφορούν τις υποδομές του γηπέδου και του αθλητισμού κέντρου είτε τις Υποδομές σε επίπεδο Ακαδημίας. Από την επομένη κιόλας του αγώνα με τη Λαμία ο Γιώργος Σπανός βρέθηκε στο γήπεδο του Περιστερίου μαζί με την Κάτια Κοξένογλου και τον Γιάννη Αγγελόπουλο για να καταγράψουν ελλείψεις αλλά και διορθώσεις που θα προκαλέσουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα για το θεατή. Έργα θα γίνουν μέσα στα αποδυτήρια που θα αλλάξουν όψη ενώ θα γίνει ολική ανακατασκευή του χλοοτάπητα. Έργα θα γίνουν και στο «Μαζαράκη» το οποίο έκλεισε πριν το ματς με τη Λαμία. Όσον αφορά τις Υποδομές σε έμψυχο δυναμικό, ο Ατρόμητος δοκίμασε πρόσφατα 70 παιδιά απ’ όλη την Ελλάδα τα οποία αξιολογήθηκαν από όλους τους προπονητές προκειμένου να στελεχώσουν τις ομάδες Κ15 και Κ17.

«Εύγε»! Μάζεψαν 7.500για τη Μιχαέλα!

Μόνο συγχαρητήρια αρμόζουν στους οργανωμένους φιλάθλους του Ατρόμητου που με την συγκινητική τους προσπάθεια για την στήριξη της 8χρονης Μιχαέλας-Γαβριέλας κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ποσόν των 7.500 ευρώ. Ως γνωστόν οι Fentagin είχαν θέσει σε κυκλοφορία κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης. Μοιράστηκαν στα μέλη του συνδέσμου, στον απλό φίλαθλο κόσμο κατά την διάρκεια των αγώνων, καθώς και τους συλλόγους του Ατρόμητου και του ΓΣ Περιστερίου. Ειδικότερα  στους πάγκους των επαγγελματικών Ομάδων (παίκτες, προπονητικό team, ιατρικό team κλπ) καθώς και στους ερασιτέχνες με σκοπό να μοιραστούν, σε όσο το δυνατόν περισσότερους γονείς. Η Μιχαέλα-Γαβριέλα πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1 (sma1) και ήταν απαραίτητο για να διευκολυνθεί η καθημερινότητά της, η αγορά ενός ειδικού αμαξιδίου ώστε να μετακινείται πιο εύκολα, για να πραγματοποιεί τις θεραπείες της, αλλά και για να χαίρεται τα απλά πράγματα της ζωής.  Είναι αξιοσημείωτο ότι αν και υπάρχει κόντρα μεταξύ τους, αγόρασαν κουπόνια και οι φίλαθλοι του Πανιώνιου, όπως και του ΠΑΣ Γιάννινα. Ένα μεγάλο «Εύγε» αξίζει στους Fentagin!.

Τα περισσότερα!

Για τη φετινή πορεία του Ατρόμητου και του ΓΣΠ έχω αναφερθεί πολλές φορές και ιδίως στην ομοιότητα τους. Μια ακόμη ομοιότητα ξέρετε ποια είναι; Και ο Ατρόμητος και ο ΓΣΠ έκαναν το περασμένο καλοκαίρι υπέρβαση στο μπάτζετ τους. Έδωσαν δηλαδή τα περισσότερα χρήματα συγκριτικά με τα τελευταία χρόνια αλλά δεν τους «βγήκε» λες και η μια ομάδα ακολουθούσε την άλλη και σε αυτό! Σπανός και Κότσης ξηλώθηκαν κανονικά.

Έχουν ξεκινήσει!

Όταν δεν σου «βγαίνει» μια χρονιά αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κοιτάξεις κατάματα την αλήθεια, να μην σκέφτεσαι ονόματα και να προχωρήσεις σε σημαντικές αλλαγές. Αυτό πιστεύω ότι θα γίνει και στον Ατρόμητο και στον ΓΣΠ οπότε ετοιμαστείτε για ένα γερό «ξεκαθάρισμα» κι ένα επίσης γερό μεταγραφικό σχεδιασμό. Και οι δύο ομάδες έχουν ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους και καλά πράττουν.

Ως ένα βαθμό!

Κοινό σημείο  αποτελεί πάντως  η επιθυμία των φιλάθλων όσον αφορά την αξιοποίηση της ακαδημίας. Να χρησιμοποιούνται δηλαδή όσο το δυνατόν πιο πολλοί γηγενείς παίκτες. Ως ένα βαθμό οι ομάδες το πραγματοποιούν αλλά κακά τα ψέματα όταν «καίει» η μπάλα ένας προπονητής επιλέγει πάντα τους πιο έμπειρους παίκτες και περιμένει την  κατάλληλη στιγμή για να ρίξει στη «μάχη» τους νέους σε ηλικία.

Πιο νωρίς!

Συγκριτικά με πέρσι, κι εκεί είναι το παράδοξο ο Ατρόμητος εξασφάλισε την μαθηματική παραμονή του στη Super League πιο νωρίς. Πέρσι μπήκε στα Playouts με 28 βαθμούς και φέτος με 21.  Φέτος έκανε όμως καλύτερη πορεία  στα Playouts μαζεύοντας περισσότερους βαθμούς  με αποτέλεσμα να μην έχει τόσο άγχος όσο πέρσι αν θυμάστε καλά. Και αν δεν έχανε το πέναλτι ο Κουλούρης στο ματς με τον Ιωνικό, ο Ατρόμητος θα έβγαζε αήττητος όλη τη διαδικασία των Playouts.

Τη σφραγίδα του!

Συγκριτικά με πέρσι επίσης ο Ατρόμητος ξεκινάει τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά από καλύτερη αφετηρία. Ο Κρις Κόλμαν ανανέωσε το συμβόλαιο του κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα της νέας σεζόν θα έχει την σφραγίδα του. Πέρσι τέτοιο καιρό ο Ατρόμητος είχε προπονητή στη δεύτερη θητεία του τον Σάββα Παντελίδη που κλήθηκε να διεκπαιρεώσει τις υποχρεώσεις της ομάδας γνωρίζοντας ότι δεν θα ανανέωνε για την επόμενη χρονιά.

Τον περιμένει!

Το ίδιο είναι πολύ πιθανόν να συμβεί και με τον Μίλαν Τόμιτς για τον οποίο μαθαίνω ότι η διοίκηση προσανατολίζεται να τον διατηρήσει στο τιμόνι της ομάδας χωρίς ωστόσο να γνωρίζει τις προθέσεις του ίδιου. Το θέμα αυτό θα ξεκαθαρίσει μετά τα playoffs ωστόσο η λογική της παραμονής του Τόμιτς είναι πολύ σωστή γιατί  η ομάδα πρέπει να κατασταλάξει και να μην αλλάζει προπονητή με την ίδια συχνότητα που το κάνει εδώ και 2-3 χρόνια.

Πέρασαν κιόλας 3 χρόνια!

Στις 30 Μαϊου συμπληρώνονται τρία χρόνια  από τον θάνατο του δημοφιλούς ηθοποιού Κώστα Ευριπιώτη που αγαπήθηκε από όλους τους Έλληνες μέσα από τους κωμικούς του ρόλους σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση. Βεβαίως ο Ευριπιώτης αγαπήθηκε πολύ και από τους φιλάθλους Ατρόμητου καθώς το 19908 ερμήνευσε τον αυθεντικό ύμνο του συλλόγου.

Αείμνηστος Μιχαλέτος!

Ήταν 21 Μαϊου του 2015 όταν σε ηλικία 53 ετών έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από την επάρατο νόσο, ο Τάκης Μιχαλέτος πολύ αγαπητό στέλεχος του Ατρόμητου κατέχοντας επί σειρά ετών τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών καθώς και του Υπεύθυνου Σταδίου. Επτά χρόνια μακριά από την οικογένεια του και από τους φίλους του ο αείμνηστος Τάκης Μιχαλέτος.

Είναι γνωστοί!

Το πρωτάθλημα της Super League ολοκληρώθηκε για τον Ατρόμητο και οι πρώτοι παίκτες που κούνησαν μαντήλι είναι ήδη γνωστοί. Ο Σπιροντόνοβιτς πριν από το ματς με τη Λαμία αποτέλεσε τυπικά παρελθόν και τον ακολούθησε ο Ντένιτς που ήταν δανεικός από τον Απόλλωνα Λεμεσού. 100% θα αποτελέσει παρελθόν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που δεν υπολογιζόταν από τον Κόλμαν.

Συμβόλαια που λήγουν!

Στον Ατρόμητο υπάρχουν και συμβόλαια που λήγουν. Είναι του Ανδρέα Γιαννιώτη. Του Φάνη Μαυρομάτη. Του Σπύρου Νάτσου. Του Ντάνι Καστεγιάνο. Του Πάτρικ Σάλομον. Κάποιος από αυτούς θα φύγει, μπορεί και περισσότερος από ένας. Με Γιαννιώτη και Μαυρομάτης οι πιθανότητες είναι υπέρ. Η λογική «λέει» ότι θα μείνουν.  Για  Νάτσο και τους δύο ξένους από 50-50%. Η ηλικία τους (34 ) θα είναι το κριτήριο, για τον γηγενή Νάτσο οι παράμετροι είναι άλλοι.

Ρόλο η έκθεση!

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους στην εποχή που ζούμε τα συμβόλαια μικρή σημασία έχουν. Παίκτη που δεν θέλει να μείνει δύσκολα μια ομάδα θα τον κρατήσει, ομάδα που δεν θέλει ένα παίκτη δύσκολα θα μείνει. Υπό αυτό το πρίσμα, είναι πιθανόν να αποχωρήσουν και παίκτες με συμβόλαια, αλλά αυτά θα εξαρτηθούν από την έκθεση του προπονητή. Σε αυτή την «κατηγορία» ανήκει ο  Μπεντινέλι  αν και  έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 εκτός αν αλλάξει άρδην η κατάσταση λόγω της πολύ καλής συμπεριφοράς του. Δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα αν και δεν υπολογιζόταν.

Εντός και εκτός!

Εντός και εκτός των συνόρων θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία του Ατρόμητου για τη νέα σεζόν. Το περσινό πάθημα της Ισπανίας έγινε μάθημα. Η ομάδα θα «ανέβει» στο Πήλιο για 10-12 μέρες για να κάνει το Α’ μέρος της προετοιμασίας (φυσική κατάσταση) και μετά θα πάει στο εξωτερικό για τακτική και φιλικά παιχνίδια. Ο Κόλμαν επισκέφθηκε το Πήλιο όταν ο Ατρόμητος έπαιξε με το Βόλο και έδωσε την συγκατάθεση του. Υποψήφιος προορισμός για το εξωτερικό η Αυστρία.

Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑΡΧΗΣ

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας