Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χαμόγελα, κολύμπι και βραβεύσεις

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η καλοκαιρινή γιορτή των τμημάτων υποδομής της κολύμβησης του ΓΣ Περιστερίου πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο (18/6) στο κολυμβητήριο της «Χωράφας».

Έπειτα από δυο χρόνια, όπου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δεν πραγματοποιούνταν η γιορτή, το περασμένο Σάββατο (18/6) οι μικροί κολυμβητές των ακαδημιών του Συλλόγου μας, είχαν την ευκαιρία να κολυμπήσουν, να χορέψουν και να διασκεδάσουν με τους φίλους τους και στο τέλος να βραβευτούν για την προσπάθεια που έκαναν όλη τη χρονιά.

Με αυτό το σκεπτικό ο στόχος που υπήρχε επετεύχθη, καθώς οι μικροί κολυμβητές του Συλλόγου μας απόλαυσαν κάθε στιγμή και δημιούργησαν εικόνες που θα τους συντροφεύουν για πάντα.

Ο ΓΣ Περιστερίου ευχαριστεί τους προπονητές που με χαμόγελο και χαρά όλη την χρονιά διαπαιδαγωγούν τους μικρούς κολυμβητές μας, τους γονείς που μας εμπιστεύονται και μοιράζονται μαζί μας το όραμα μας για τα παιδιά τους.

Όπως επίσης και τους κολυμβητές της αγωνιστικής ομάδας, που βοήθησαν ενεργά στην ολοκλήρωση αυτής της όμορφης γιορτής του ΓΣ Περιστερίου.

Η εξαιρετική κολυμβητική χρονιά για τον Σύλλογο μας συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί στις 29 Ιουλίου