Τελευταία ενημέρωση 18:05, 03 Μαρ 2024

Η ευθύνη απέναντι στην ιστορία!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για μια ακόμη φορά ο Άγιος Ιερόθεος συνεχίζει να μας εκπλήσσει αρνητικά. Ένάμισυ μήνα μετά τη τιτάνια προσπάθεια για την παραμονή του στη Γ' Εθνική με πολύ κόπο και συσπείρωση των δυνάμεων, αδυνατεί να συγκροτήσει νέα διοίκηση σε ένα έργο που είναι χιλιοειπωμένο.

Από τις 25 Μαϊου που ανακοινώθηκε η πρώτη Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέας διοίκησης μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει ούτε ένα βήμα προς τα εμπρός. Συζητήσεις επί συζητήσεων και αποτέλεσμα μηδέν. Άλλες ομάδες Γ' Εθνικής προχωρούν τον σχεδιασμό τους, παίρνουν μεταγραφές και στον ιστορικό Ιερόθεο δεν κουνιέται φύλλο. Ο προπονητής Πέτρος Ζουρούδης, σιγά που θα περίμενε, υπέγραψε στη Χαλκίδα, για τη νέα χρονιάς. Ο αμυντικός Άνθιμος Καψής σιγά που θα περίμενε, υπέγραψε στον Πανελευσινιακό για τη νέα χρονιά. Ουδείς ξέρεις πόσους παίκτες έχει στο δυναμικό της η ομάδα αυτή την στιγμή. Και αν δεν έχει;

Το μοναστήρι να είναι καλά, παίκτες θα βρεθούν με τη σέσουλα άλλα το ζητούμενο είναι αν οι ομάδες χτίζονται με τέτοια υλικά. Σαφώς και δεν χτίζονται. Το δεδομένο που ισχύει αυτή την στιγμή ότι αποχωρεί ο Π. Ρούμπας σαφώς και δεν λέει τίποτα. Σε ένα - δύο μήνες θα δούμε αν αποχώρησε ή έριξε προπέτασμα καπνού; Το όνομα του παλιού παίκτη της ομάδας Σαράντη που έχει βγει μπροστά, έτσι τουλάχιστον ακούγεται, εμπνέει πάντως εμπιστοσύνη στους φίλους της ομάδας.

Το θέμα είναι ο σύλλογος να κάνει επιτέλους μια νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα και να ξεφύγει από ένα φαύλο αρνητικότητας που διαχέει ως οργανισμός. Να αξιοποιήσει επιτέλους τα παιδιά από την Ακαδημία του. Ανεπίτρεπτο να μην έχει 2-3 παιδιά από την Ακαδημία του στην Α' Ομάδα. Και ακόμη και δεν κάνουν πάλι πρέπει να έχει για να στείλει ένα μήνυμα στα παιδιά της ακαδημίας ότι τα καλύτερα θα προωθούνται τουλάχιστον. Σε κάθε περίπτωση οι επόμενες μέρες θα κρίνουν το διοικητικό μέλλον της ομάδας και να συγκροτηθεί ένα συμβούλιο που θα έχει επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνει απέναντι στην ιστορία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προκήρυξε εκλογές ο Μαρίνος »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Άδικη ήττα στου Ζωγράφου
Να το...πάει όπως πέρσι και γιατί όχι!
Έπεσε στα Βριλήσσια

Έπεσε στα Βριλήσσια

03 Μαρ 2024 Ήφαιστος

Στο...μηδέν με Χολαργό

Στο...μηδέν με Χολαργό

03 Μαρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Aνεβαίνει συνεχώς

Aνεβαίνει συνεχώς

03 Μαρ 2024 Ανθούπολη

Σαρωτική με Άμιλλα

Σαρωτική με Άμιλλα

03 Μαρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας