Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπόνους για την συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου!

Κατηγορία Ηρακλής
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27/06/2022 συνάντηση του υπάρχοντος ρόστερ και του Νέου προπονητικού team του Ηρακλή για γνωριμία και ανάλυση του αγωνιστικού πλάνου.

Στην συγκεκριμένη συνάντηση ο κος Πούλος και ο βοηθός του κος Σαριγκούλης παρουσίασαν τις απαιτήσεις τους και του στόχους τους για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Την Παρασκευή 01/07/2022 θα πραγματοποιηθεί ζύγισμα - λιπομέτρηση και θα δοθεί πρόγραμμα συντήρησης μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας στις 17/08/2022.
Η διοίκηση της ομάδας μαζί το τεχνικό επιτελείο και τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου κο Μπέτση κινούνται στην αγορά για την οριστική στελέχωση του ρόστερ, ψάχνοντας για τερματοφύλακα και δύο ακόμα ποδοσφαιριστές για τις θέσεις της επίθεσης, επίσης πάντα υπάρχει διάθεση για ότι καλό προκύψει να εξεταστεί.
Τέλος στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μοιράστηκε το bonus που είχε υποσχεθεί ο πρόεδρος και η διοίκηση για την επιτυχία της συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου. Ελπίζοντας του χρόνου τέτοια εποχή θα μοιράσει ακόμα μεγαλύτερο bonus έχοντας επιτευχθεί η άνοδος στην Α' κατηγορία.