Τελευταία ενημέρωση 01:45, 20 Απρ 2024

Έκλεισε όμορφα τη σεζόν ο «Όμιλος»!

Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε μια όμορφη εκδήλωση ο ΑΟ Περιστερίου αποχαιρέτησε την σεζόν 2021-22 παρουσία των παικτών της Ανδρικής Ομάδας και της Ακαδημίας.

Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 13χρονου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ Ρουφ Γιάννη Ασημακόπουλου αλλά και στη μνήμη του επί σειρά ετών παράγοντα και φιλάθλου της ομάδας Κωνσταντίνος Κουλουρίδη

Από την δημοτική αρχή παραβρέθηκαν οι Ανδρέας Παχατουρίδης Βασίλης Μπέτσης, Αλέκος Πλέστης, Γιώργος Αυγουστίδης, Θανάσης Πλέστης.

Στον χαιρετισμό του ο νέος πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Μπαρούσης τόνισε τα εξής: «Μια ακόμη ποδοσφαιρική χρονιά έφθασε στο τέλος της αλλά για όλους εμάς που αγαπάμε αυτή την ομάδα τώρα ξεκινάμε. Μια νέα προσπάθεια για να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο τα ιδανικά που πρεσβεύει ο ΑΟ Περιστερίου στο αθλητικό γίγνεσθαι της πόλης αλλά και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αθήνας γενικότερα.

Στόχος μας είναι  να παραμείνουμε μια ομάδα που θα αποτελεί πρότυπο νοικοκυροσύνης, οργάνωσης, υγείας και ήθους. Θα δώσουμε έμφαση στην ανάπτυξη της Ακαδημίας βελτιώνοντας το ήδη πολύ καλό επίπεδο  της. Θα ενισχύσουμε τις παροχές και την ποιότητα της εκπαίδευσης των αθλητών μας σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Θα θωρακίσουμε την ασφάλεια τους για να βλέπουμε τη χαρά ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους κάθε φορά που θα έρχονται σε αυτό το γήπεδο. Κι επειδή σε κάθε σύλλογο το Ανδρικό τμήμα αποτελεί τη βιτρίνα θέλουμε η δική μας βιτρίνα να είναι ολοφώτεινη, με δικούς της παίκτες που θα τους καμαρώνουμε και θα νιώθουμε υπερήφανοι που κρατούν την σημαία της ομάδας μας ψηλά».

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2022 22:06
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ενίσχυση με Γεωργακόπουλο »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας