Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συμφώνησε και μένει ο Ροτάριου

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αίσιο τέλος θα έχει όπως όλα δείχνουν, η προσπάθεια που έκαναν οι άνθρωποι του Ατρομήτου να κρατήσουν τον Ντορίν Ροτάριου και την επόμενη σεζόν. Οι δύο πλευρές υπέγραψαν προσύμφωνο συνεργασίας, ενώ υπήρξε και η ανταλλαγή των σχετικών εγγράφων με την Λουντογκόρετς, από την οποία θα αποκτηθεί ως δανεικός με οψιόν αγοράς.

 Η ομάδα του Περιστερίου καταφέρνει να διατηρήσει τον διεθνή Ρουμάνο άσο στο ρόστερ της, παρά το γεγονός ότι οι δύο μεγάλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις της πατρίδας του οι Στεάουα Βουκουρεστίου και Κλουζ του κατέθεσαν προτάσεις και το δέλεαρ ήταν μεγάλο για τον ίδιο.
 

Η διοίκηση ολοκληρώνει εκτός απρόοπτου ένα σπουδαίο deal και ο Κρις Κόλμαν είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με αυτή την εξέλιξη, διότι θέλει να χτίσει πάνω του το δημιουργικό κομμάτι της ομάδας του.

Ο Ατρόμητος ήταν αποφασισμένος να δώσει τη μάχη του, παρά το υψηλότατο κασέ του (300.000 ευρώ ετησίως) με σύμμαχο τον ίδιο τον Ροτάριου, ο οποίος ήθελε να παραμείνει στην ομάδα του Περιστερίου. Βεβαίως, πέραν τους συναισθηματισμούς χρειάστηκε και πάλι οικονομική υπέρβαση από πλευράς Γιώργου Σπανού.