Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λεωτσάκος:«Ο Covid ύπουλος εχθρός»!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέας Λεωτσάκος έστειλε το δικό του μήνυμα μετά το αίσιο τέλος που είχε με την «περιπέτεια» του Covid-19 γράφοντας στην προσωπική του σελίδα στο Fb τα εξής:
««Ευχαριστώ δημόσια και από καρδιάς το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών και της κλινικής Covid του Λαϊκού Νοσοκομείου.
Οι άνθρωποι αυτοί με την άριστη επιστημονική τους επάρκεια, το υψηλό αίσθημα ευθύνης, το ήθος και την αφοσίωση στους ασθενείς, μου δημιούργησαν ένα αίσθημα πλήρους ασφάλειας και απολαβής φροντίδας υψηλού επιπέδου, έκαναν την περιπέτεια της υγείας μου να παραμείνει μικρή και να μην εξελιχθεί σε μεγάλη...
Ο κόβιντ είναι ύπουλος εχθρός...του αξίζει σεβασμός και επαγρύπνηση...
Και το Εθνικό Σύστημα Υγείας είναι το βασικό καταφύγιο για τη γιατρειά...Του αξίζει σεβασμός, στήριξη, ενίσχυση και προστασία! Από την Πολιτεία, από την Περιφέρεια.
Είχα την ικανοποίηση να δω προσωπικά ότι όλες αυτές οι προσπάθειες που καταβλήθηκαν, κατά την εξέλιξη της πανδημίας και συνεχίζονται μέχρι σήμερα από το θεσμό που υπηρετώ και πάντα με πρωτοβουλίες του Περιφερχειάρχη Γιώργου Πατούλη, πιάνουν τόπο. Ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός και επικουρικό προσωπικό συνδράμουν γιατρούς και νοσηλευτές, ώστε να στέκονται δυνατοί και να είναι δίπλα μας, όταν εμείς νιώθουμε αδύναμοι...
Η υγεία είναι δημόσιο αγαθό και ως τέτοιο οφείλουμε να το εξασφαλίζουμε!!! Προσέχουμε, λοιπόν,τις δομές υγείας για να τις έχουμε!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους τους δικούς μου ανθρώπους και φίλους για την αμέριστη συμπαράστασή τους.
Συνεχίζουμε με αισιοδοξία αλλά και με προσοχή!».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Ιούλιος 2022 12:54