Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κούεν και Ροτάριου στο ATROMITOS TV

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην κάμερα του ATROMITOS TV μίλησε το μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Αντρέας Κούεν και αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από τον Ατρόμητο και τη χώρα μας ενώ παρουσίασε και ο ίδιος τον εαυτό του στους φίλους του «Αστεριού».

Asfaleies Kalogeras

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντρέας Κούεν:

Για τον Ατρόμητο και τις πρώτες του μέρες στην Ελλάδα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Ατρόμητο. Χαίρομαι πολύ και πραγματικά εύχομαι να έχουμε μια πετυχημένη σεζόν. Σε ό,τι αφορά στην πόλη, έχει βέβαια πάρα πολύ ζέστη, αλλά είναι πάρα πολύ ωραία. Έχει την Ακρόπολη, όλα αυτά τα αξιοθέατα. Είναι πάρα πολύ ωραία».

Για το τι έχει προλάβει να μάθει για τον Ατρόμητο:

«Ακόμα δεν έχουμε προλάβει να μιλήσουμε άμεσα με τον προπονητή και την ομάδα για να οριοθετήσουμε συνολικά την προσεχή σεζόν, αλλά ξέρω ότι διαχρονικός στόχος του συλλόγου είναι να βρισκόμαστε στις έξι πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος. Για αυτόν τον στόχο θα παλέψουμε, ώστε να είμαστε επιτυχημένοι στη σεζόν».

Για το πώς θα παρουσίαζε ο ίδιος τον εαυτό του:

«Είμαι ένας παίκτης που του αρέσει πολύ το δημιουργικό και επιθετικό κομμάτι, είτε στη θέση “8”, είτε στη θέση “10”. Φυσικά, η ομάδα γνωρίζει τι παίκτης είμαι, αλλά θα πω κι εγώ ότι μπορώ να προσφέρω πολλά με το αριστερό μου πόδι και ως μεσοεπιθετικός. Μπορώ να δώσω πολλές ασίστ, ώστε να βοηθήσω με αυτό τον τρόπο την ομάδα μου να σκοράρει κι αυτός είναι ο στόχος μου. Μπορώ να ντριμπλάρω, μπορώ να βοηθήσω στην επίθεση, οπότε συνολικά μπορώ να βοηθήσω πολύ στο επιθετικό κομμάτι την ομάδα».

\

Ωστόσο, στην κάμερα του ATROMITOS TV μίλησε και ο Ντόριν Ροτάριου, που παρέμεινε παίκτης της ομάδας και για τη φετινή σεζόν και εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να απορρίψει τις υπόλοιπες προτάσεις που είχε για να μείνει στο Περιστέρι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις πρώτες του σκέψεις μετά την παραμονή του στον Ατρόμητο:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που παρέμεινα εδώ. Η ομάδα με ήθελε, εγώ ήθελα να επιστρέψω, γιατί τρεις-τέσσερις πολύ καλούς μήνες. Βοήθησα την ομάδα και η ομάδα βοήθησε εμένα και στο τέλος καταφέραμε τον στόχο που είχαμε από τον Ιανουάριο και μετά. Νομίζω το μέλλον θα είναι πολύ καλύτερο για μας και για αυτό ήθελα κιόλας να παραμείνω. Η ομάδα θέλει να πετύχει πολλά περισσότερα, κάτι το οποίο το μπορούμε και αυτός είναι ο στόχος για κάθε σεζόν. Όπως σας είπα, είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Θα δουλέψω πάρα πολύ σκληρά και θα δώσω το 100% σε όλες τις προπονήσεις, σε όλους τους αγώνες».

Για το αν νιώθει ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη, έχοντας πλέον ήδη έξι μήνες στην ομάδα:

«Νομίζω για όλους τους παίκτες ισχύει αυτό. Ο Ατρόμητος έχει ιστορία, είναι μια μεγάλη ομάδα και για αυτό τον λόγο θέλει να στοχεύσει όσο το δυνατόν ψηλότερα. Δεν νιώθουμε κάποια έξτρα πίεση, ακόμα και από τους οπαδούς μας, καθώς κι εμείς θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Στοχεύουμε στο καλύτερο δυνατό και θα δουλέψουμε μαζί για αυτό τη φετινή σεζόν».

Για τους λόγους που επέλεξε να μείνει στον Ατρόμητο, απορρίπτοντας άλλες προτάσεις:

«Ήμουν εδώ και έπαιζα ήδη, οπότε ξέρω πολύ καλά τον οργανισμό, την ομάδα και τον προπονητή το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή, να έχει αυτό το συναίσθημα. Όπως είπα με ήθελαν, ήθελα κι εγώ να μείνω επίσης. Ήμουν πολύ χαρούμενος που με ήθελαν πίσω. Μιλήσαμε όλο αυτό το διάστημα, γνωριζόμασταν. Είχαμε μερικά πολύ καλά παιχνίδια την περασμένη σεζόν, αν και η ομάδα όταν ήρθα ήταν σε πολύ κακή θέση. Για δύο-τρεις μήνες ανεβάσαμε την ποιότητα του ποδοσφαίρου μας, έπρεπε να νικάμε συνέχεια γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε άλλες δύο-τρεις ομάδες, το οποίο ήταν πολύ δύσκολο γιατί παίζαμε αν θυμάστε κάθε τρεις μέρες. Κάθε πόντος ήταν κρίσιμος. Η ομάδα άρχισε να παίρνει αυτοπεποίθηση και να έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον και καταφέραμε να φτάσουμε στον

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Ιούλιος 2022 20:15