Τελευταία ενημέρωση 01:19, 26 Απρ 2024

Παρουσίαση των έργων ΕΣΠΑ στη Δυτική Αθήνα!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη πραγματοποιήθηκε χθεςworkshop στο ΚΥΒΕ Περιστερίου για την παρουσίαση των έργων του ΕΣΠΑ που βρίσκονται σε υλοποίηση στη Δυτική Αθήνα.
870 έργα και δράσεις με προϋπολογισμό 87,6 εκ. ευρώ περίπου, μέσα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττική 2014-2020.
Με ολοκληρωμένο σχεδιασμό και τη βέλτιστη αξιοποίηση των πόρων του ΕΣΠΑ, ο Α΄ και ο Β΄ βαθμός Αυτοδιοίκησης, Περιφέρεια και Δήμοι, ενωμένοι σαν μία «γροθιά», υλοποιούμε έργα υποδομής και παρεμβάσεις με κοινωνικό πρόσημο για τον πολίτη.
Η Δυτική Αθήνα έχει περάσει σε νέα εποχή!» τόνισε χθες ο οικοδεσπότης Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέας Λεωτσάκος (φωτό) και συμπλήρωσε:
«Όλοι μαζί, Περιφέρεια και Δήμοι, ενωμένοι σαν μια γροθιά στη Δυτική Αθήνα, σχεδιάζουμε έργα μικρά ή μεγάλα, σημαντικά για τον πολίτη. Αξιοποιούμε ως εργαλείο τους πόρους του ΕΣΠΑ και παράγουμε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα, για να τα απολαμβάνουν οι συμπολίτες μας σε μία αναβαθμισμένη Δυτική Αθήνα. Άλλωστε, στην πολιτική δεν παίζει ρόλο τι λες, αλλά τι κάνεις, και ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γ. Πατούλης, το κάνει πράξη και όχι σύνθημα.»

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Ιούλιος 2022 13:24
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Διήμερη επίσκεψη Μ.Βαρβιτσιώτη στην Ισπανία »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας