Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φιλίππου: «Να μπουν τα θεμέλια»

Κατηγορία Χρυσούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στις 22 Αυγούστου θα ξεκινήσει η νέα σεζόν για τον ΑΟ Χρυσούπολης.

Οι παίκτες του Δημήτρη Φιλίππου θα συναντηθούν για πρώτη φορά και θα ξεκινήσουν τη δουλειά προκειμένου να είναι έτοιμοι στις 10 ή  11 Σεπτεμβρίου όταν η ομάδα θα χρειαστεί να δώσει το πρώτο της επίσημο ματς για λογαριασμό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ομάδας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την υλοποίηση του σχεδιασμού δηλώνοντας παράλληλα ότι σκοπός αποτελεί η ομάδα να δουλεύει σε στέρεες βάσεις.

Αναλυτικά

"Ο σχεδιασμός της ομάδας για την νέα χρονιά έχει υλοποιηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και θα τολμήσω να πω με πολύ μεγάλη επιτυχία σε κάποιες συγκεκριμένες θέσεις που είχαμε στοχεύσει εξ αρχής. Όλη η διοίκηση με τον συνδετικό κρίκο μεταξύ εμένα και αυτούς τον Γιώργο Καραγιάννη έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στην εναρξη της προετοιμασίας για την νέα χρονιά την 22η Αυγούστου, ημερομηνία που πλέον όλοι στον σύλλογο την περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία. Άλλωστε θα είναι η έναρξη της δημιουργίας μιας ομάδας η οποία θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί ο καθένας από το πόστο του να γίνει τόσο δυνατή και κάθε μέρα το πιστεύω μας προς αυτή να γίνεται όλο και πιο δυνατό ως προς την επίτευξη των φετινών μας στόχων οι οποίοι θέλουμε να είναι αρκετά υψηλοί. Εύχομαι να κυλήσουν όλα καλά και τα θέλω μας μέρα με την μέρα να πραγματοποιούνται και όλο το οικοδόμημα που λέγεται Α.Ο Χρυσούπολη να πατάει γερά και σταθερά σε στερεά θεμέλια ώστε να βλέπουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση".

Πηγή soccerlive.gr

Asfaleies Kalogeras

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Αύγουστος 2022 23:00