Τελευταία ενημέρωση 15:37, 16 Απρ 2024

Η στήλη «Τι είδαν τα μάτια μου» από το «Α.Π.»!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

--- Φιλαράκια «γεια και χαρά σας Βενετιά»  είμαστε πια στην καρδιά του καλοκαιριού και εύχομαι  ολόψυχα να απολαύσετε τις ακρογιαλιές και τα δειλινά γιατί μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος χειμώνας. Με Εθνικές Εκλογές  πιθανότατα ενδιάμεσα γιατί ακόμη και αν λέει ο Κυριάκος ότι θα πάει μέχρι τον Μάρτιο του 2023 δεν το πιστεύω. Θα κρατήσω όμως και μια πισινή επειδή απ’ ότι ακούω δεν ακούει ότι του λέει και πως κάνει το δικό του.

---- Η δική μου δουλειά τέλος πάντων είναι να γκρινιάζω γιατί αλλιώς δεν με βλέπω καλά. Θα γκρινιάξω πάλι και την αφορμή μου την έδωσαν τα παιδιά από τις ερασιτεχνικές ομάδες της πόλης που έκανε η εφημερίδα πρωτοσέλιδο στο τεύχος Μάιου. Διάβασα λοιπόν όλες τις δηλώσεις αυτών των παιδιών που μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να πετύχουν τα όνειρά τους. Κανένα από αυτά δεν είπε όμως ότι το όνειρο του είναι να παίξει στη μεγάλη ομάδα της πόλης. Μα κανένα!

---- Και μη έρθετε να μου πείτε τι μου φταίνε τα παιδιά εντάξει; Τα παιδιά είναι τα μόνα που δεν φταίνε. Οι ομάδες της πόλης φταίνε 100% γιατί καμία από αυτές δεν τα γαλουχεί προς αυτή την κατεύθυνση. Αφού τα παιδιά των ομάδων της πόλης δεν ακούνε λοιπόν από τους προπονητές ή τους διοικούντες της λέξη «Ατρόμητος» φυσικό και επακόλουθο είναι να μην έχουν ως όνειρο να παίξουν στον Ατρόμητο. Τη μεγάλη ομάδα της πόλης.

 

Radio Taxi Asterastaximetra tzemos

-----Κανονικά τα παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο πρέπει να ονειρεύονται τον Ατρόμητο και εκείνα που παίζουν μπάσκετ τον ΓΣ Περιστερίου. Να το έχουν ως το πρώτο μεγάλο βήμα. Δυστυχώς δεν το έχουν και είναι λυπηρό αλλά επαναλαμβάνω δεν φταίνε σε τίποτα τα παιδιά. Πριν κάποια χρόνια το είχαν. Στην εποχή μας όχι.

--- Το άλλο «κουσούρι» που έχουν οι ομάδες της πόλης είναι ότι στις εκδηλώσεις τους το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην ξεχάσουν κανένα πολιτικό ή κανένα αυτοδιοικητικό. Για να μοστράρουν μετά τις φωτογραφίες για λεζάντα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτούς που γράφουν για εκείνες καθημερινά και τις προβάλλουν τους έχουν καλέσει άραγε ποτέ ή μόνο όταν τους έχουν ανάγκη; Δεν χρειάζεται να σας πω την απάντηση νομίζω την καταλαβαίνετε.

---- Αμ το άλλο; Τις προάλλες η «Ειρήνη» Περιστερίου έκανε την ετήσια εκδήλωση της στο κλειστό στο Μπουρνάζι. Εκατοντάδες παιδιά και γονείς. Καλά ως εδώ. Στην Ειρήνη ανήκει όσοι δεν το γνωρίζετε ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας. Και ερωτώ; Ο Πετρούνιας δεν έπρεπε να ήταν στην εκδήλωση για να τον καμαρώσουν τα παιδιά; Εμείς τι στο καλό λέμε για τι επιτυχίες του Πετρούνια κάθε φορά που μας κάνει υπερήφανους; Δεν μπορεί μια φορά το χρόνο να έρχεται στο Περιστέρι; Όχι για κανέναν άλλον, μόνο για τα παιδιά βρε Λευτέρη, έπρεπε να έρθεις.

--- Το γεγονός του καλοκαιριού στη πόλη, σας είχα προϊδεάσει από καιρό, πέρα από κάθε αμφιβολία ήταν η συναυλία για τον Σταύρο Ξαρχάκο και η ανακήρυξή του ως Επίτιμος Δημότης Περιστερίου. Και με προστιθέμενη αξία τον χαιρετισμό του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και αυτό μακριά από κομματικά, γιατί ακούμε τη φωνούλα του κυριολεκτικά στη χάση και στη φέξη.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Αύγουστος 2022 21:40
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας