Τελευταία ενημέρωση 10:47, 20 Απρ 2024

Κόλμαν: «Μέσα στις νέες μεταγραφές μας ο Κλωναρίδης»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σαφώς ικανοποιημένος από τη νίκη, δίνοντας όμως και το σύνθημα για τη δουλειά που έχει μπροστά ο ίδιος και οι παίκτες του, παρουσιάστηκε ο Κρις Κόλμαν μετά τη νίκη στην πρεμιέρα της Super League επί του ΟΦΗ.

Παράλληλα, ρωτήθηκε για την εμφάνιση του Βίκτορα Κλωναρίδη, που προσέφερε τρεις ασίστ στα ισάριθμα γκολ της ομάδας μας, χαρακτηρίζοντάς τον ως μία νέα μεταγραφή μέσα στις υπόλοιπες που έγιναν το καλοκαίρι.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Το ξέραμε αυτό. Έχει πολύ καλή δομή και είναι δύσκολο να παίζεις εναντίον του. Διατηρούν πολύ καλά την κατοχή της μπάλας, δημιουργούν προϋποθέσεις για ευκαιρίες. Εμείς, όμως, έπρεπε να συγκεντρωθούμε στο δικό μας πλάνο παιχνιδιού. Όταν μείναμε πίσω στο σκορ, τότε είδαμε τον κανονικό Ατρόμητο. Τότε, δείξαμε θάρρος. Βάλαμε φανταστικά γκολ. Νομίζω ότι αξίζαμε απόλυτα να πάρουμε το παιχνίδι».

Δεν μου άρεσε που χάσαμε πολλές φορές την μπάλα σε πολύ σημαντικές περιοχές του γηπέδου. Έπρεπε να ήμασταν πιο υπεύθυνοι σε αυτές τις καταστάσεις. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες που μπορούν να χειριστούν την μπάλα. Αυτό προσπαθούμε να το αλλάξουμε σε σχέση με την περσινή σεζόν. Προσπαθούμε να είμαστε πιο δημιουργικοί. Προφανώς, έτσι δημιουργούμε μεγαλύτερο ρίσκο, το καταλαβαίνω, αλλά μπορούμε να είμαστε πιο υπεύθυνοι σε επικίνδυνα μέρη του γηπέδου. Σήμερα, σε 3-4 περιπτώσεις είχαμε λανθασμένες επιλογές, αλλά αυτό μπορούμε να το βελτιώσουμε.

Δείξαμε θάρρος, προσπαθήσαμε να κυκλοφορήσουμε, να δημιουργήσουμε, είχαμε ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ, χάσαμε ένα πέναλτι. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, ήθελα να δω την ενέργεια, τη θετική διάθεση από την ομάδα κι αυτά τα είδα και με εντυπωσίασαν».

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε για την εμφάνιση του Βίκτορα Κλωναρίδη:

«Το καλοκαίρι υπογράψαμε νέους ποδοσφαιριστές. Κούεν, Σουάρεθ, Κιάρτανσον, Ντε Μποκ, Ρομπάιγ, Έντερ Γκονζάλες και ποιον ξεχνάω… Τον Κλωναρίδη. Δεν είναι ο ίδιος παίκτης σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Πραγματικά, δεν ξέρω τι έκανε ο Βίκτωρ το καλοκαίρι. Προφανώς ήξερα ότι πρόκειται για έναν παίκτη πάρα πολύ γρήγορο. Την περσινή σεζόν είχε τραυματισμούς και αυτό για παίκτες όπως ο Βίκτωρ που θέλουν ρυθμό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Αλλά, στην προετοιμασία υπήρξε μεγάλη διαφορά. Ήταν τόσο δυναμικός και η προσωπικότητά μου μέσα στα αποδυτήρια είναι φανταστική. Ελπίζω να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο».

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας