Τελευταία ενημέρωση 13:38, 19 Απρ 2024

Αλ.Σπυρόπουλος:«Ο έπαινος της πρεμιέρας στον Ατρόμητο»!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο εκ των κορυφαίων δημοσιογράφων Αλέξης Σπυρόπουλος έγραψε στο Sdna για τον μεγάλο κερδισμένο της πρεμιέρας, που κατά την άποψη του είναι ο Ατρόμητος.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Ο έπαινος της πρεμιέρας ανήκει, εύκολα, στον Ατρόμητο. Οχι επειδή είναι η μοναδική εκτός top-5 ομάδα της Σούπερ Λιγκ που νίκησε (αλλά, επί τη ευκαιρία, μπράβο και γι' αυτό, δεν ήταν...κακό). Ο έπαινος πηγαίνει δικαιωματικά στον Ατρόμητο, πρωτίστως για τον εξής λόγο. Εχασε εφέτος τα γκολ του Κουλούρη, φυσικά μερίμνησε να πάρει παίκτη στη θέση του, και πραγματικά καλό παίκτη, τον Ισλανδό, όμως στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος βασικό εννιάρι έπαιξε, όχι ο καλός Ισλανδός, αλλά το δεκαοκτάχρονο ελληνάκι. Ο Ισλανδός ξεκίνησε στον πάγκο. Ηλθε στο ματς, αργότερα. Και σκόραρε. Δεν ήταν, απλώς, μία αγωνιστική επιλογή. Ηταν μήνυμα. Το μήνυμα που χρειαζόμαστε. 

taximetra tzemos
     
Εύγε στο κλαμπ για το στίγμα που έδωσε, εύγε στον προπονητή για την τόλμη σε αναμέτρηση με ισοϋψή αντίπαλο. Βγήκε ζημιωμένος από αυτό, ο Ατρόμητος; Δεν θα το έλεγα, ακριβώς. Ο Τζαβίδας, στη μία σκάρτη ώρα που μπήκε κι έπαιξε, πρόλαβε να βάλει ένα γκολ (το γκολ που είχε απεγνωσμένη ανάγκη η ομάδα του, για να επιστρέψει από μηδέν-ένα) και να κερδίσει ένα πέναλτι (με το σκορ στο ευμετάβλητο δύο-ένα). Εκείνη τη στιγμή δεν ξέραμε, δεν ήταν και πολύ δύσκολο να το φανταστούμε ωστόσο, πως το γκολ του Τζαβίδα θα ήταν το μοναδικό που σκόραρε Ελληνας ποδοσφαιριστής στην εκκίνηση του ελληνικού μεν, κατά βάσιν ισπανοαργεντίνικου πρωταθλήματος δε. Ενα, στα είκοσι.

Radio Taxi Asteras
     
Ο Ατρόμητος έβαλε τέσσερις Ελληνες στην ενδεκάδα, με τον Κλωναρίδη πέντε. Ο Κλωναρίδης έδωσε στα γκολ, ενεργοποιούμενος στη δεξιά πλευρά με τον επίσης πολύ καλό Κιβρακίδη, τις 3/3 ασίστ. Αλλος ένας έπαινος λοιπόν, εδώ. Διακινείται το επιχείρημα ότι στην εποχή μας, τι τα θες τι τα γυρεύεις, "δεν γίνεται αλλιώς". Οι ομάδες, εφόσον θέλουν να είναι ανταγωνιστικές, δεν μπορούν παρά να είναι πολυεθνικές. Παρακολουθώ, να σας πω, την πρωταθλήτρια Τσεχίας. Τη Βίκτορια Πλζεν. Εχει φτάσει στο τελευταίο βήμα, πριν από όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάτι απόμακρο πια, για ελληνική ομάδα. Στη βασική ενδεκάδα της Βίκτορια, παίζουν δέκα Τσέχοι. Και ένας Κολομβιανός». 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Αύγουστος 2022 12:59
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας