Τελευταία ενημέρωση 01:46, 20 Απρ 2024

Τζοβάρας:«Εζησα πράγματα στην Τούμπα, δεν γινόταν να πανηγυρίσω»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο γεγονός ότι δεν πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε εις βάρος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Γιώργος Τζοβάρας. Ο μπακ-χαφ του Ατρομήτου σκόραρε στο 90’+2’ στην Τούμπα, ισοφαρίζοντας σε 1-1, αλλά σεβόμενος το παρελθόν του, δεν θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova για:
-την ισοφάριση με γκολ του και τη νίκη του ΠΑΟΚ: «Εμείς πάντα ακολουθούμε το πλάνο. Καταφέραμε και σκοράραμε σε δύσκολο σημείο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος για το γκολ. Δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε ότι θα πάρουμε κάτι από την αναμέτρηση».

- το τέρμα που πέτυχε: «Είναι 100% δουλεμένη φάση. Φυσικά και δεν θα πανηγύριζα, έχω περάσει πάρα πολλές στιγμές στην Τούμπα. Σέβομαι κάποια πράγματα, είμαστε όμως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές».

- τη συνέχεια: «Ήταν εντυπωσιακό το γκολ που δεχθήκαμε. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, παρά μόνο να το αποδεχθούμε. Πρέπει να παραμείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είμαστε πολύ καλή ομάδα, δεν τα παρατάμε ποτέ και θεωρώ πως αν συνεχίσουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας και ταπεινά θα δούμε πολύ ωραία πράγματα».

-τους συμπαίκτες του στην Κ17 του «δικεφάλου» αλλά και στην Κ19: «Με τον Κουλιεράκη ήμουν συμπαίκτης, με Τσαούση, με Λύρατζη, με Μιχαηλίδη, με Τσιγγάρα. Δεν λέει κάτι για εμένα που δεν αγωνίστηκα όμως στην μεγάλη ομάδα, αναφορικά με το γεγονός του πανηγυρισμού. Ήρθα από τον Βόλο, 15 χρονών μόνος μου εδώ. Ανδρώθηκα εδώ πέρα. Έκανα σωστά να μην πανηγυρίσω, έτσι ένιωθα. Είχα σκεφτεί πως αν σκοράρω δεν θα πανηγυρίσω, ο καθένας στη θέση μου αν είχε περάσει όσα πέρασα δεν θα το έκανε. Ήταν το φυσιολογικό για εμένα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ένας βίκινγκ (Φριντζόνσον) στο Περιστέρι »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας