Τελευταία ενημέρωση 06:26, 26 Απρ 2024

Ένας βίκινγκ (Φριντζόνσον) στο Περιστέρι

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε ι την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισλανδό διεθνή, Σάμουελ Φριντζόνσον, που υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών. Ουσιαστικά καλύπτει το κενό του Χάρη Χαρίση.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας αποκτήθηκε με μεταγραφή από τη νορβηγική Βίκινγκ.

Ο «Σάμι» Φριντζόνσον είναι 26 ετών (22/2/96), αγωνίζεται στις θέσεις των χαφ και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, έχοντας πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα 8 συμμετοχές ενώ ήταν και στην αποστολή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Παράλληλα, έχει περάσει από όλες τις μικρές εθνικές ομάδες.

Τα πρώτα του βήματα τα πραγματοποίησε με την ομάδα της πατρίδας του, την Κέφλαβικ, αλλά σε ηλικία μόλις 17 ετών αποκτήθηκε από την αγγλική Ρέντινγκ για τις Ακαδημίες του συλλόγου. Στο Νησί παρέμεινε μέχρι το 2016, καθώς το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς μετακόμισε στη Νορβηγία για τη Βαλερένγκα στην οποία παρέμεινε μέχρι το 2019.

Τον Ιανουάριο εκείνης της χρονιάς αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη Βίκινγκ έχοντας 33 συμμετοχές και πέντε γκολ και χάρη στις εμφανίσεις του συνέχισε την καριέρα του στη γερμανική Πάντερμπορν. Τον Οκτώβριο του 2020 αποκτήθηκε εκ νέου από τη Βίκινγκ με την οποία συμπλήρωσε συνολικά 94 συμμετοχές και 15 γκολ ενώ ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος των πρώτων ματς της φετινής σεζόν στις έξι αναμετρήσεις για τα playoffs του Europa Conference League.

 

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας