Τελευταία ενημέρωση 18:06, 19 Απρ 2024
Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ιδανική πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ, έκανε σήμερα ο Ατρόμητος Κ19 επικρατώντας της αντίστοιχης του Παναιτωλικού με 2-1 στο γήπεδο του Ήφαιστου.

Μια νίκη προϊόν ανατροπής καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού. Με την εκπνοή όμως του ημιχρόνου ο Τσαντήλας εξαιρετικό πλασέ με το αριστερό έξω από την περιοχή πέτυχε ένα υπέροχο γκολ και έκανε το 1-1. Στην επανάληψη ο Παναγιώτης Τσαντήλας πάλι ήταν εκείνος που αυτή τη φορά με το δεξί και πάνω στην κίνηση έπειτα από εξαιρετικό συνδυασμό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Το παράδοξο της ιστορίας είναι ότι τόσο ο Τσαντήλας όσο και άλλα παιδιά από τον Ατρόμητο Κ19 που σφύζουν από ταλέντο δεν κλήθηκαν από τον προπονητή της Εθνικής Νέων Θέο έστω για μια προπόνηση, την στιγμή που από τον ΠΑΟΚ κάλεσε 9 παίκτες!

Ο προπονητής Πέτρος Κοντοβράκης ξεκίνησε με την ακόλουθη σύνθεση:  Δήμος, Κούτρας, Γκίνι, Κορομηλάς, Σταματούλας, Παγώνης, Βαμβακούσης, Μπουερνέλης, Τσαντήλας, Αμπαρτζίδης, Λέντζας. Έπαιξαν και οι Μουντές, Σκλάβος, Πιζάνιας, Μπέκος, Ούγκεν.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03 Σεπτέμβριος 2022 20:34
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Επιστροφή από Καρπενήσι! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας