Τελευταία ενημέρωση 04:37, 26 Απρ 2024

Ταξίδεψε για τη γειτονιά του Παραδείσου!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πλήθος κόσμου έσπευσε να πει σήμερα στο νεκροταφείο της Καλλιθέας το τελευταίο αντίο στον αξιοαγάπητο Τάκη Μιχαλέτο που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών. Αυτός ο άνθρωπος που μόνο τυχερός δεν στάθηκε στη ζωή του αλλά ποτέ δεν βαρυγκόμησε, ποτέ δεν είπε ένα κακό λόγο και πάντα συμπαθής σκόρπιζε το χαμόγελο και τη θετική του αύρα ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι.

 Έφυγε για να πάει να βρει μια άλλη γειτονιά, την γειτονιά του Παραδείσου για να αναπαυτεί και από εκεί ψηλά να χαμολεγά και να χαίρεται όπως πάντα έκανε, όπως πάντα είχαμε συνηθίσει να τον βλέπουμε. Σε αυτή τη γειτονιά τώρα θα φροντίζει, θα σκέφτεται την οικογένεια του και τον Ατρόμητο που αγάπησε. Μέσα σε κλίμα λοιπόν οδύνης και βαθύτατης θλίψης, η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι μα και σύσσωμος ο Ατρόμητος είπαμε το στερνό αντίο στον Τάκη Μιχαλέτο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός, ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Μπαταγιάννης, η αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος Κάτια Κοξένογλου το μέλος της διοίκησης Βασίλης Καρακατσάνης. ήταν εκεί. Από τους πόδοσφαιριστές της επαγγελματικής ομάδας οι Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Μπάρκας, οι γυμναστές της επαγγελματικής ομάδας Σωτήρης Ρούσσης και Σωτήρης Κακαργιάς. Ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος και ο γενικός αρχηγός Σπύρος Σοφιανός. Ο γιατρός Πέτρος Καπράλος και ο αναλυτής Άρης Σαρακηνός

Ο σκάουτ  Τόλης Αποστόλου που ξέσπασε σε λυγμούς πάνω από το φέρετρο του Τάκη , οι προπονητές Γιώργος Κορακάκης (Κ20), Βασίλης Καλτσής (Κ17), Σωτήρης Θεοδώρου (Κ15) μαζί με τους γυμναστές και τους βοηθούς τους. Οι γενικοί αρχηγοί αντίστοιχα των τριών ομάδων Σίμος Συμεωνίδης Δημήτρης Ψωμόπουλος, Ανδρέας Ανδρεόπουλος. Ο δε Σίμος Συμεωνίδης δεν σταμάτησε στιγμή να κοιτάζει το φέρετρο με τον αγαπημένο του φίλο μη μπορώντας να το πιστέψει.

Όλοι σχεδόν οι παίκτες και από τις τρεις ομάδες των υποδομών. Από τους παλαιμάχους ο πρόεδρος Σταύρος Κωνσταντινίδης και οι Γούλης Κωνσταντινίδης, Γιάννης Λιβαθηνός, Καίσαρας Τσιριμιάγκος Σταύρος Ηλιόπουλος, Κώστας Λιάτος. Από τον Ερασιτέχνη Ατρόμητο ο πρόεδρος Αντώνης Παπατανές, ο Γενικός Διευθυντής Θανάσης Κασπίρης μαζί με τους προπονητές Τάκη Γιαταγανάκη, Γιώργο Πατατανέ. Τα δύο περιστεριωτόπουλα και «παιδιά» του εκλιπόντος Βασίλης Κεχαγιάς και Στέλιος Λαδόπουλος. Αντιπροσωπεία των οργανωμένων φιλάθλων. Ο Σάκης Σάσσαλος προπονητής του Ομίλου αλλά και του Ατρόμητου Κ14.

Η υπεύθυνη της γυναικείας ομάδας Στέλλα Μουζάκη.Ο Αλέξανδρος Πλέστης και ο Θανάσης Δημητρίου από την αντιπολίτευση του δήμου Περιστερίου. Ήταν ακόμη οι Μάρκος Δήμος, Λουκάς Κάλλας, Νίκος Κάτσικας. Η υπεύθυνη καθαριότητας του αθλητικού κέντρου, Βούλα Τσάκα. Ο Ντούριος και δεκάδες άλλοι φίλοι του Τάκη που ήταν αδύνατον να τους δούμε όλους. Και ας μας συγχωρέσουν άμα έχουμε ξεχάσει κάποιον.

Ιδιαίτερη συγκινητική στιγμή όταν το φέρετρο που σκέπαζε η σημαία του Ατρόμητου βγήκε από την εκκλησία και οι νέοι παίκτες των Υποδομών δημιούργησαν μια μεγάλη αλυσίδα για να περάσει ανάμεσα τους ο «ποδοσφαιρικός τους πατέρας». Τα παιδιά που δεν μπορούσαν να κρύψουν τα δάκρυα τους για έναν άνθρωπο που τους πρόσφερε τα πάντα.

Τραγική φιγούρα η γυναίκα του Τάκη Μιχαλέτου, η Νία που δεν σταμάτησε λεπτό να εκλιπαρεί τον αγαπημένο της να σηκωθεί να της μιλήσει. Όταν μάλιστα η γη της Καλλιθέας τον δέχθηκε για πάντα εκείνη ψέλλισε:«Πείτε μου ότι δεν είναι μέσα, πείτε ότι είναι στην ομάδα, πείτε μου ότι είναι στον Ατρόμητο και δεν είναι μέσα» επαναλάμβανε συνεχώς

Επικήδειο εκφώνησε ο Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος Κάτια Κοξένογλου η οποία με τρεμάμενη φωνή από την συγκίνηση και με δάκρυα αποχαιρέτησε τον Τάκη Μιοχαλέτο εκ μέρους της ΠΑΕ Ατρόμητος πραγματικά συγκλονίζοντας:

«Βρίσκομαι στην πολύ δυσάρεστη θέση ως εκπρόσωπος της οικογένειας του Ατρόμητου να επωμιστώ το μεγάλο βάρος του αποχαιρετισμού ενός δικού μας και πολύ αγαπημένου μας ανθρώπου.

Ενός νέου ανθρώπου που πάλεψε με γενναιότητα μέχρι την τελευταία στιγμή, ενός υποδειγματικού οικογενειάρχη. Ενός ανθρώπου με ήθος, με αξιοπρέπεια, με σεβασμό για τον συνάνθρωπο, με αρετές. Ενός ανθρώπου πάντα χαμογελαστού και ας ανέβαινε πολλά χρόνια το δικό του Γολγοθά.

Αγαπημένε μας Τάκη Μιχαλέτο μέχρι χθες ήσουν κοντά μας, αγωνιούσες για την ομάδα όπως αγωνιούμε κι εμείς. Είχες τις ίδες ανησυχίες αλλά και τα ίδια όνειρα με όλους μας.

‘Ήσουν μάχιμος και ατρόμητος μέχρι την τελευταία στιγμή. Πάνω στο κρεββάτι του πόνου εσύ ενδιαφερόσουν και νοιαζόσουν για την επόμενη μέρα του Ατρόμητου.

Η απώλεια σου αγαπημένε μας Τάκη αφήνει ένα πολύ βαρύ και δυσαναπλήρωτο κενό στην αγαπημένη σου γυναίκα Βιργινία, στα παιδιά σου Γιάννη και Κωνσταντίνα. Στους αδελφούς σου Μπάμπη και Πάρη που στάθηκαν δίπλα σου σαν βράχοι. Ο πόνος αγγίζει όλους μας, τον συναισθανόμαστε και σας συλληπούμαστε βαθύτατα.

Η απώλεια σου αγαπημένε μας Τάκη σημαδεύει συγχρόνως και τα εκατοντάδες παιδιά για τα οποία από κοινού με τους γονείς προσπάθησες για το καλύτερο με στόχο την εξέλιξη τους ως ποδοσφαιριστές, την διαπαιδαγώγηση τους, τη βελτίωση τους ως ανθρώπους. Εσύ ήσουν πάντα δίπλα τους για να επιβραβεύεις τη διαγωγή τους αλλά και να φέρνεις τα παιδιά στον ίσιο δρόμο όταν έβλεπες καμία…στραβοτιμονιά.

Στο ταξίδι χωρίς γυρισμό φεύγεις μόνος σου αγαπημένε μας Τάκη όμως να είσαι σίγουρος ότι αφήνεις πίσω σου μια μεγάλη παρακαθήκη με το έργο και το ρόλο ως Τεχνικός Διευθυντής Υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος αλλά και ως Διευθυντή του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου που εσύ υπηρέτησες και υποστήριξες με εντιμότητα και δυναμισμό.

Αγαπημένε μας Τάκη εκφράζουμε τον απέραντο θαυμασμό και την ευγνομοσύνη για το γεγονός ότι στη σύντομη διαδρομή της ζωής σου, δεν παρέκκλινες ποτέ από τις αρχές σου και αποτελεις πρότυπο για όλους μας για τη δύναμη της ψυχής σου.

Ο Θεός να σε αναπαύσει αγαπημένε μας Τάκη και το κατάλυμα που θα σε δεχθεί σήμερα να είναι γαλήνιο και ελαφρύ».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Μάιος 2015 13:50
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Ατρόμητος Κ20 στο Καματερό (αύριο) με Ξάνθη »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας