Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κόλμαν: «Αν είχαμε κάνει το 1-1 θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Κρις Κόλμαν αναφέρθηκε στους λόγους της ήττας και στάθηκε στην ευκαιρία που έχασε ο Ατρόμητος για να βρει την ισοφάριση πριν το δεύτερο γκολ των «ερυθρολεύκων».

 
 
poster
 
   
 
 
 
 
 
poster
 
  
 
 
 
 
 

Για το τι δεν πήγε καλά: «Σίγουρα το γεγονός ότι παίζεις απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα ξέραμε ότι θα έχουμε δυσκολίες. Δώσαμε εύκολα τη μπάλα και ειδικά ατομικά. Όταν παίζει ςμε τον Ολυμπιακό ξέρεις ότι θα το εκμεταλλευτεί. Γι' αυτό είμαι απογοητευμένος και πρέπει να βελτιωθούμε»

Για το ότι θέλει να δημιουργεί ευκαιρίες: «Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Παίζαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Πρέπει τη μία σου ευκαιρία να την κάνεις γκολ. Αν είχαμε κάνει το 1-1 το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό».

Παράλληλα στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, είπε: «Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονα σήμερα. Εάν δεν πιστεύεις σε σένα και παίζεις απέναντι στον Ολυμπιακό έχεις πρόβλημα. Είχαμε στιγμές που θα μπορούσαμε να είχαμε πάει πιο καλά. Θα μπορούσαμε για το 1-1 αλλά ο Ολυμπιακός άξιζε τους τρεις βαθμούς. Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο.»