Τελευταία ενημέρωση 19:16, 23 Απρ 2024

Ο « Ταύλα » και η τοποθέτηση Φυτανίδη!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τον Παναθηναικό στην Λεωφόρο αντιμετωπίζει αύριο (20.30) ο Ατρόμητος με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα τον βοηθήσει για την συνέχεια των Play off!

O Aτρόμητος αναμένεται να παραταχθεί με όλα τα δυνατά χαρτιά αύριο,καθώς όλοι οι παίκτες εκτός του Πίτου (λόγω καρτών) και Μπρίτο είναι στην διάθεση του Νιόπλια!

Αύριο στον δρόμο του Ατρόμητου θα βρεθεί ο Στάθης Ταυλαρίδης,ο οποίος αγωνιζόταν στο Αστέρι απο την περίοδο 2012-2014 ,ενώ μετακόμισε στον ΠΑΟ έχοντας  στο ενεργητικό του 59 συμμετοχές και 4 γκολ με την ομάδα του Περιστερίου!

Ο '' Ταύλα'' αγαπήθηκε πολύ στον Ατρόμητο και έχει αρκετές φιλίες με παίκτες και όχι μόνο της Περιστεριώτικης ομάδας,ενώ βρέθηκε και στην κηδεία του αγαπημένου σε όλους Τάκη Μιχαλέτου!

Αύριο το μόνο σίγουρο είναι πως ο καθένας θα κοιτάξει  την ομάδα του και την νίκη!

Δηλώσεις για τον αυριανό αγώνα και για το τι πρέπει να προσέξει ο Ατρόμητος , έκανε ο Σωκράτης Φυτανίδης :

''Καθαρό μυαλό, σωστή τοποθέτηση στο γήπεδο, να προσέξουμε σε άμυνα κι επίθεση. Καμία ομάδα δεν είναι άτρωτη και βρισκόμαστε σε μια φάση που όλοι είναι κουρασμένοι. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η διαχείριση που θα γίνει. Έχουμε δουλέψει καλά εμείς παρά το γεγονός πως δεν κάναμε τόσο καλό πρωτάθλημα, όμως στα Play off έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο σε σχέση με αυτό που παίξαμε νωρίτερα μέσα στη σεζόν''.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 23 Μάιος 2015 18:25
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τερματίζει (2ος) μέχρι εκεί που τον άφησαν! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας