Τελευταία ενημέρωση 13:44, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Πάλη - Πυγμαχία
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο μοναδικό ''CUTTING SCHOOLL'' που διοργανώνει ο αθλίατρος κ. Δ Μπακιρτζής θα παρευρεθεί ο πρόεδρος του ΣΕΠ,Γιώργος Στεφανόπουλος!

ο ΣΕΠ στηρίζει το  ''CUTING SCHOOL'', το πρώτο σεμινάριο που θα αφορά όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν με τα μαχητικά αθλήματα, κυρίως σε πόστα που περιέχουν ιατρικά θέματα!

Η ανακοίνωση του,Γιώργου Στεφανόπουλου:

''Την Κυριακή 24 Μάη ως πρόεδρος του ΣΕΠ,θα παρευρεθώ στο πρώτο πολυθεματικό σεμινάριο CUTTING SCHOOL που διοργανώνει ο σπουδαίος αθλίατρος κ. Δ Μπακιρτζής. Δίνοντας έμπρακτα ο ΣΕΠ απόλυτη προτεραιότητα στην ανθρώπινη ζωή, υποστηρίζει τις πρωτοβουλίες που αποδεδειγμένα αναβαθμίζουν το επίπεδο των γνώσεων όσων επιθυμούν να εμπλέκονται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων, σε πόστα που αφορούν ιατρικά θέματα. Ο ΣΕΠ κι εγώ προσωπικά στηρίζω το διοργανωτή,κ. Δ. Μπακιρτζή, για τον οποίο δέχτηκα δημόσια προ ημερών συγχαρητήρια από τον κ. Μπομπ Λότζιστ, Πρόεδρο της EBU, για τις γνώσεις του, την παρουσία του και την οργανωτικότητά του αλλά και όσους θα φροντίσουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους σχετικά με ιατρικά θέματα, παρακολουθώντας αυτό το σεμινάριο!''

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 23 Μάιος 2015 18:31
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Και η ΕΤΕΚΑ στο πλευρό του ΣΕΠ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας