Τελευταία ενημέρωση 03:22, 20 Απρ 2024

Όλες οι ομάδες της πόλης στο ίδιο τραπέζι!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ιστορικής σημασίας συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη  στην αίθουσα Τύπου του «Γηπέδου Ατρόμητου-Άγγελος Ράμφος», καθώς σε σχετικό κάλεσμα που απηύθυνε η ΠΑΕ Ατρόμητος, έδωσαν το «παρών» 14 ομάδες του Περιστερίου ώστε να τεθεί μία νέα και πιο γερή βάση συνεργασίας ανάμεσα στο «Αστέρι» και το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της πόλης μας, με σκοπό την περαιτέρω ενδυνάμωση του αθλητισμού της πόλης μας.

Συγκεκριμένα, παρόντες ήταν από τις ομάδες: Αθλητική Ένωση Περιστερίου (Γιώργος Ζέρβας), Αθλητικός Όμιλος Περιστερίου (Βασίλης Μπαρούσης), Ακαδημίες Μισαηλίδη (Κώστας Μισαηλίδης), Άμιλλα Περιστερίου (Βασίλης Κατσούλας, Γιάννης Λιβαθηνός, Βασίλειος Τιρλής, Ηλίας Στέφος), Ανθούπολη (Χρήστος Κολοκάθης), Γαλαξίας (Γρηγόρης Σαχπατζίδης), Ηρακλής Περιστερίου (Γρηγόρης Καλαντζής), Ήφαιστος Περιστερίου (Μάριος Προβατάρης), Θύελλα Περιστερίου (Θόδωρος Αθανασόπουλος), Ιπποκράτης (Μανώλης Ρακιντζάκης, Διονύσης Γεροντής), Κηπούπολη (Παύλος Μακρής, Ντίνος Σταματογιαννόπουλος, Δημήτρης Τσουκνάκης), Πράσινα Πουλιά (Βαγγέλης Γαζελερίδης), Φοίνικας Περιστερίου (Αλέξανδρος και Άγγελος Μαργαρίτης) και Άγιος Ιερόθεος (Ισίδωρος Χαλιμούρδας).

Από πλευράς Ατρόμητου, η διευθύνουσα Σύμβουλος, Κάτια Κοξένογλου είπε:

«Αξιότιμοι πρόεδροι των ομάδων της πόλης, αξιότιμοι προπονητές σας ευχαριστώ θερμά για την παρουσία σας και πρωτίστως θα ήθελα να μεταφέρω τις καλύτερες ευχές του προέδρου μας Γιώργου Σπανού για γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα, καθώς είναι γνωστά σε όλους τα προβλήματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου καθώς και ευόδωση των στόχων σας.

Ξέρετε αγαπητοί φίλοι κάτι; Οι δυνατές και υγιείς σχέσεις σφυρηλατούνται μέσα από τις προσωπικές συναντήσεις και όχι από το τηλέφωνο ή ένα μήνυμα στο κινητό. Γι’ αυτό είμαστε σήμερα εδώ για να κάνουμε μια νέα αρχή, είμαστε εδώ για να ακούσουμε ιδέες προτάσεις που θα αλλάξουν πλήρως το τοπίο στο περιοτεριώτικο ποδόσφαιρο. Από την μεγάλη ομάδα της πόλης μέχρι τις ομάδες που με όλη την εκτίμηση μας αγωνίζονται στην τελευταία κατηγορία της ΕΠΣΑ.

Χωρίς όμως διακρίσεις και διαιρέσεις. Αν θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά πρέπει να είμαστε όλοι μαζί κι εμείς ως Ατρόμητος βλέπουμε το ίδιο όλες τις ομάδες.

Πρέπει λοιπόν να στείλουμε ένα μήνυμα σε όλη την πόλη, και πρέπει κι εσείς να βοηθήσετε από την πλευρά σας, ότι είμαστε ενωμένοι, ότι χαιρόμαστε ο ένας για τις επιτυχίες του άλλου, έτσι ώστε να χτίσουμε επιτέλους ένα πεδίο συνεργασίας βασισμένο στον σεβασμό και στην προσπάθεια που κάνει κάθε σωματείο από το δικό του μετερίζι.

Επιτρέψτε μου όμως να σας πω και κάτι ακόμη: Ως Ατρόμητος σας θέλουμε κοντά μας σε κάθε παιχνίδι, πρέπει να παίρνετε κι εσείς μέρος γιατί όταν έχεις στην πόλη μια ομάδα που σε εκπροσωπεί στην Super League. μόνο να κερδίσεις έχεις μέσα από την συνεργασία μαζί της.

Έχουμε λοιπόν τη διάθεση να σας μεταδώσουμε την τεχνογνωσία μας, αλλά είμαστε εδώ για να ακούσουμε όπως προείπα τις δικές σας ιδέες και προτάσεις και μετά το τέλος αυτής της συνάντησης να είμαστε εμείς που θα κινήσουμε τα νήματα για να τις υλοποιήσουμε. Κλείνοντας θα ήθελα να σας πω ότι σε ανάμνηση αυτής της συνάντησης που ευχής έργο είναι βέβαια να μην μείνει ανάμνηση αλλά να έχει υλοποιήσιμο χαρακτήρα, η ΠΑΕ Ατρόμητος θα προσφέρει από 15 μπάλες σε κάθε σύλλογο.

Επίσης να γνωρίζετε ότι για τα διοικητικά συμβούλια σας, τους προπονητές σας και τους παίκτες της ακαδημίας σας το γήπεδο μας είναι ανοικτό με ελεύθερη πρόσβαση.

Ας μην ξεχνάμε ότι σε λίγους μήνες ο Ατρόμητος συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυση του και σε αυτή τη γιορτή πρέπει να είμαστε όλοι μαζί!».

Επιπλέον, ο Επικεφαλής σκάουτινγκ, Τόλης Αποστόλου, μεταξύ άλλων είπε: «Σε αυτά τα 36 χρόνια που είμαι στον Ατρόμητο από κάθε ρόλο, πρώτη φορά γίνεται αυτή η συνάντηση για αυτό θα τη χαρακτηρίσω ιστορική. Ελπίζω να είναι η αρχή για την ευρύτερη ένωση του Ατρόμητου με το ποδόσφαιρο του Περιστερίου. Είναι η πρώτη συνάντηση αλλά θα ακολουθήσουν και άλλες που θα είναι πιο εξειδικευμένες. Έχω ξεκινήσει την ποδοσφαιρική μου καριέρα από τον Ήφαιστο Περιστερίου και γνωρίζω καλά όπως όλοι οι άνθρωποι του Ατρόμητου τι σημαίνει ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.. Είναι η κατάλληλη στιγμή να βοηθήσουμε όλοι μαζί ώστε το Περιστέρι να γίνει μια μεγάλη δύναμη. Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε τα τεχνικά επιτελεία των ομάδων για να βελτιώσουμε τα παιδιά μας και επικεντρωθούμε στη μόρφωση. Οι πόρτες του Ατρόμητου είναι ανοικτές για να συζητηθούν τεχνικά και επιστημονικά ζητήματα για να βοηθηθούν και οι προπονητές».

Στην τοποθέτηση του κ. Αποστόλου, ο Τεχνικός Διευθυντής  Γιάννης Αγγελόπουλος συμπλήρωσε: «Με μεγάλη μας χαρά, ο Ατρόμητος θα γίνει αρωγός αυτής της νέας προσπάθειας. Το προπονητικό επιτελείο και ο εξοπλισμός μας είναι εδώ για να βοηθήσει. Θα δρομολογήσουμε μέσα στο επόμενο διάστημα συναντήσεις για να βάλουμε τις γερές βάσεις σε αυτό το πλάνο».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2022 20:15
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας