Τελευταία ενημέρωση 07:10, 20 Απρ 2024

Σιδηρόπουλος στην Αγιά Σοφιά! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Γελάνε ακόμη και τα τσιμέντα της «Αγιά Σοφιάς» που δεν έχει προλάβει να στεγνώσουν. Μόνο γέλιο προκαλεί, γιατί άμα το δεις στα σοβαρά κινδυνεύεις να πάρεις τα όρη και τα βουνά, η απόφαση της ΚΕΔ να ορίσει τον Σιδηρόπουλο στο ματς με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή. Ο «κορυφαίος» έχει να επιδείξει σωρεία κακώς διαιτησιών σε βάρος του Ατρόμητου και αυτό τουλάχιστον πρέπει να το ξέρουν οι γύρω από τον αρχιδιαιτητή Μπένετ. Ακούς Σιδηρόπουλος, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Οι «κυανόλευκοι» αντέδρασαν άμεσα κι έστειλαν επιστολή στην ΕΠΟ, υπ’ όψιν της Επιτροπής Διαιτησίας, μέσω της οποίας εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους για τον συγκεκριμένο ορισμό, παρά το γεγονός ότι ξεκαθαρίζουν ότι ως ΠΑΕ στηρίζει τη νέα ΚΕΔ.

Ο λόγος, που αναφέρουν οι Περιστεριώτες, είναι ότι ο Τάσος Σιδηρόπουλος έχει μεγάλη προϊστορία με κακές διαιτησίες εναντίον του Ατρόμητου, τόσο ως διαιτητής, όσο και ως VAR.

Τέλος, στην εν λόγω επιστολή ο Ατρόμητος καταλήγει λέγοντας ότι αυτό που ζητά είναι να γίνουν τα δέοντα για τη διασφάλιση του 50-50, όπως πρέπει να συμβαίνει σε κάθε ματς της Super League.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2022 20:14
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας