Τελευταία ενημέρωση 06:53, 25 Απρ 2024

Ατρόμητος: «Ο Σιδηρόπουλος έχει αλλοιώσει δύο ματς εναντίον μας κόντρα στην ΑΕΚ»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τοποθέτηση-απάντηση στα ερωτηματικά που προέκυψαν για την επιστολή του προς την ΕΠΟ/ΚΕΔ σχετικά με τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου,έκανε ο Ατρόμητος.
Από τους Περιστεριώτες στέκονται σε δύο διαιτησίες του:

1) Στο ματς Κυπέλλου στις 7 Φεβρουαρίου του 2019, στο οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το χέρι του Χουλτ στην περιοχή στο 28’ και για τη φάση του πέναλτι που δόθηκε στον Αλμπάνη που όντως η παράβαση ήταν εκτός περιοχής.

2) Στο ματς πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ (17/10/21) στο οποίο θεωρούν στον Ατρόμητο ότι υπήρξε πέναλτι στον Κλωναρίδη από τον Ρότα ακριβώς πάνω στη γραμμή της περιοχής, αλλά ως VAR ο Σιδηρόπουλος δεν παρενέβη στην εξέλιξη του αγώνα, τονίζοντας μάλιστα αυτή η απόφασή του τον έθεσε εκτός ορισμών για πάνω από 1,5 μήνα.

Τέλος, στον Ατρόμητο τονίζουν ότι το πρόβλημά τους δεν είναι συνολικά η ελληνική διαιτησία, αλλά συγκεκριμένα ο Τάσος Σιδηρόπουλος (στον οποίο δεν αρχίζει και τελειώνει η ελληνική διαιτησία), σημειώνοντας πως τον συγκεκριμένο δεν τον στήριξαν πρώτα οι τέσσερις εμπορικές ομάδες (συμπεριλαμβανομένης και της ΑΕΚ) φέρνοντας ξένους διαιτητές.

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας