Τελευταία ενημέρωση 03:15, 26 Απρ 2024

Ανελέητο σπρώξιμο η ΑΕΚ, ισοφάρισε στο 93' την Κ19 (1-1)

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

O Aτρόιμητος Κ19 στάθηκε παλικάρι στο Γαλάτσι αλλά η ΑΕΚ είχε ανελέητο σπρώξιμο από τη διαιτησία και ισοφάρισε στο 93' στερώντας από την ομάδα του Πέτρου Κοντοβράκη τη νίκη που θα ήταν δίκαιη πέρα για πέρα.

Ο Ατρόμητος αιφνιδίασε και προηγήθηκε στο 7' με τον  Παναγιώτη Τσαντίλα. Στην επανάληψη το διαιτητικό τρίο αποτελούμενο από τους Σταύρου (Τσαγανού- Παντελίδη) δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα και έσπρωχναν συνεχώς την ΑΕΚ, λες και κρινόταν το πρωτάθλημα. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Ατρόμητος θα έφευγε με τη νίκη, ο Χρήστος Κοσίδης στο 93', μετά από φάση διαρκείας και κεφαλιές των Δημητριάδη και Κοντορουχά, διαμόρφωσε με νέα κεφαλιά το τελικό 1-1.

Ατρόμητος (Πέτρος Κοντοβράκης): Δήμος, Σκλάβος, Κούτρας,  Δέδε, Γκίνι, Μουντές, Λέντζας, Αμπαρτζίδης, Τσαντίλας, Δαλαμήτρας, Πιζάνιας. Έπαιξαν και οι Βαμβακούσης, Μπέκος, Παγώνης.

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Μπαλαμώτης, Σβίγκος (51' Χατζηνικολάου) Κοσίδης, Βαλκάνης, Παπανικολόπουλος (67' Δημητριάδης) Μαρούτσης, Κυρσανίδης, Γεωργόπουλος (67' Μούτσα) Ανδρικόπουλος (23' Κοντάκης-67' Βασίλας) Γιαννούλης, Κοντορουχάς.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 15 Οκτώβριος 2022 20:07
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η Κ17 (3-0 τον Αστέρα) μόνη στην κορυφή! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας