Τελευταία ενημέρωση 22:01, 18 Απρ 2024

Ατρόμητη εμφάνιση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Να πούμε πάλι για τον Σιδηρόπουλο; Το σάλιο μας και το πληκτρολόγιο χαλάμε! Καλύτερα να πούμε για τον υπέροχο Ατρόμητο που εμφανίστηκε σήμερα στην Νέα Φιλαδέλφεια που έκανε την ΑΕΚ να καρδιοχτυπήσει και τους 32 χιλιάδες φίλους της προσπαθούν να την σπρώξουν όχι πάντως περισσότερο από όσο την έσπρωξε ο Σιδηρόπουλος. Με πέναλτι του Άμραμπατ στο 93' που σωστά δόθηκε σε ανατροπή του Μάνταλου από τον Μαυρομάτη, οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη, αποτέλεσμα που αδικεί κατάφωρα τον Ατρόμητο. Στο 97'  ο Σιδηρόπουλου πέναλτι σε βάρος της ΑΕΚ, το μετέτρεψε σε επιθετικό φαουλ, τέτοια ώρα τέτοια λόγια.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Μοχαμαντί, Βίντα, Μουκουντί, Ρότα, Σιμάνσκι (63' Γιόνσον), Γκατσίνοβιτς (70' Μάνταλος), Ελίασον (63' Άμραμπατ), Πινέδα (81' Χατζισαφί), Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας (62' Σουάρεθ), Μαυρομμάτης, Κεσχρίντα, Γκονσάλες, Έρλινγκμαρκ, Μουνίθ (70' Κούεν), Ρομπαΐγ (79' Ροτάριου), Κλωναρίδης (79' Φριντζόνσον), Κιάρτανσον (70' Τζαβίδας)

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας