Τελευταία ενημέρωση 05:44, 20 Απρ 2024
Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Βελτιωμένη εικόνα παρουσίασε ο Άγιος Ιερόθεος σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Χωράφας.

Η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε με 3-1 των Αγ. Αναργύρων, που είχαν τις στιγμές τους στο δεύτερο ημίχρονο για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξε το σκορ ο Κοτόφ με σουτ (1-0), με τον Φωτόπουλο να «σημαδεύει» δοκάρι με σουτ στο 50', χάνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει. Στο 60' ο Λαμτσελάρι κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος για το 2-0, με τον Φωτόπουλο να έχει δεύτερο δοκάρι στο 68', πάλι με σουτ. Στο 70' ο Κοτόφ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα για το 3-0, με τον Πρισιμιτζή να μειώνει σε 3-1 με εκτέλεση πέναλτι στο 81', αξιοποιώντας παράβαση που κέρδισε ο Ζαρκαδούλας.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Γιώργος Αρχοντάκης): Μανωλικίδης, Σταθακόπουλος, Σιμάκου, Καρδάμης, Ρόππας, Κωτσερίδης, Γκολφινόπουλος (43' λ.τρ. Κτενάς), Σίλβα, Κοτόφ, Λαμτσελάρι, Χολέβας

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Σαμαράς, Αλεξανδρόπουλος, Τσαπούρας, Καρβέλης, Καφτηράνης, Κωστής, Δράκος, Παπαθανάσης, Μακρυπίδης,

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Χρήστος Πιπίνης): Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας, Γενίδογαν, Στάθης, Γεωργαμλής, Κατσίβελας, Αρβανιτάκης, Φωτόπουλος, Πετανάι, Παπουλίδης.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Κατσάρας, Πρισιμιτζής, Δεσποτόπουλος, Λουκόπουλος, Χριστοδούλου, Χαραλάμπου, Ρουμελιώτης, Παππάς.

Πηγή soccerlive.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Οκτώβριος 2022 19:51
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Έφυγε και ο Αρχοντάκης! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας