Τελευταία ενημέρωση 01:40, 20 Απρ 2024

Στοίχημα: Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα προγνωστικά και ανάλυση

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η αναμέτρηση Μπάγερν – Μπαρτσελόνα ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις που έχουν δώσει οι δύο ομάδες, συμπεριλαμβανομένων και των περσινών play off στην Euroleague, η Μπαρτσελόνα μετρά έξι νίκες ενώ η Μπάγερν τέσσερις.

Δείτε επίσης: Super προσφορά* για νέους παίκτες!

Η Μπάγερν Μονάχου έχει μπει νωθρά την φετινή σεζόν στα παρκέ της Euroleague και όχι μόνο. Δύο συνεχόμενες ήττες στην Ευρώπη από τη Φενέρμπαχτσε και τη Βίρτους Μπολόνια, με τους Γερμανούς να απαιτείται σύντομα να ανεβάσουν στροφές μιας και οι προσδοκίες για φέτος είναι ξανά υψηλές. Πριν την Μπαρτσελόνα ωστόσο, νίκησε την Μπάμπεργκ με 68-85.

Δείτε επίσης: Μακροχρόνια Μουντιάλ 2022: Ποντάρεις σήμερα, πληρώνεσαι… αδρά τον Δεκέμβριο

Η Μπαρτσελόνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης την περασμένη αγωνιστική στην Euroleague με 75-73, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται σε πολύ καλό φεγγάρι και πάνε στη Γερμανία προκειμένου να πάρουν ένα πολύ σημαντικό διπλό για τη συνέχεια. Επιπλέον, για το ισπανικό πρωτάθλημα, η Μπαρτσελόνα νίκησε τη Μανρέσα παίζοντας όμορφο μπάσκετ με 78-101.Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

 

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας