Τελευταία ενημέρωση 17:36, 18 Απρ 2024

Σπανούλης: «Περήφανος για τους παίκτες μου, παίξαμε με καρδιά»!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε ο προπονητής του Περιστερίου  Βασίλης Σπανούλης μετά το τέλος του αγώνα με την Τενερίφη.

«Ήταν ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε μια εξαιρετική ομάδα, που ήταν πρωταθλήτρια στο τουρνουά πέρυσι και φέτος ήταν αήττητη. Ήταν μεγάλη πρόκληση για εμάς να δούμε που είμαστε. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου έχουν μεγάλη καρδιά. Είχαμε μια μέρα να προετοιμαστούμε και όλα τα credits αξίζουν στους παίκτες μου. Ήταν μαχητές.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για την ατμόσφαιρα, γιατί με αυτούς στο πλευρό μας είμαστε διαφορετική ομάδα. Ήταν όνειρό μου όταν ήρθα εδώ να δω το γήπεδο γεμάτο. Αυτός είναι ο στόχος μου. Ευχαριστώ όσους ήρθαν και περιμένουμε ακόμα περισσότερο κόσμο την Κυριακή με την ΑΕΚ» υποστήριξε στο πρώτο σχόλιο του ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων».

Όταν ρωτήθηκε για την αντίδραση μετά την ήττα της Κυριακής από τον Ολυμπιακό, είπε: «Μιλάμε για ομάδα δύο μηνών. Είμαστε πολύ καινούργια ομάδα για να παίζουμε τέτοιου επιπέδου αγώνες. Η Τενερίφη άνετα θα μπορούσε να παίξει στην Ευρωλίγκα. Την Κυριακή δώσαμε τα πάντα και παίξαμε το μπάσκετ μας. Εμείς θέλουμε να πάμε σε κάθε γήπεδο και να παίζουμε το μπάσκετ μας. Υπάρχει ταπεινότητα και σεβασμός και θέλω να φτιάχνουμε την ομάδα και τη χημεία μας. Οι συνεργάτες μου δουλεύουν ατελείωτες ώρες για να παίρνουμε το καλύτερο απ' όλους. Ήταν μια μεγάλη νίκη και τίποτα παραπάνω. Ήταν μόλις το 4ο παιχνίδι μας. Έχουμε δουλειά για να φτάσουμε εκεί που επιθυμούμε. Ακόμα έχουμε δρόμο να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Για τα τρίποντα, του Περιστερίου bwin, είπε: «Ήταν καλά τα σουτ. Φιλοσοφία μου είναι να βγαίνουν καλά σουτ. Το να βγάζεις καλά σουτ είναι το δύσκολο και θέλει πολύ δουλειά για να φτιαχτεί. Το σουτ είναι θέμα ημέρας και δουλειάς και αυτό κάνουμε κάθε μέρα. Βάλαμε 10/14 τρίποντα και ήμασταν στο +14. Όταν μια ομάδα βάζει 10-11 τρίποντα δεν έχεις και πολλά να κάνεις. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τέτοιο αριθμό».

Ο Αλέκσα Ραντάνοφ που ήταν από τους κορυφαίους του Περιστερίου bwin, τόνισε: «Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά. Κάναμε όσα είπε ο προπονητής να κάνουμε. Αξίζαμε αυτή τη νίκη. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Τώρα εστιάζουμε στο επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Εισιτήρια με την ΑΕΚ από τα εκδοτήρια! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας