Τελευταία ενημέρωση 03:49, 18 Απρ 2024

Λεωτσάκος:«Να συμβάλλουμε στην προαγωγή της ψυχικής υγείας»

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού τομέα Αθηνών Ανδρέας Λεωτσάκος έλαβε μέρος στο «15ο Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης & Ψυχικής Υγείας ART4MORE» που πραγματοποιήθηκε στο Μητροπολιτικό Πάρκο Π«Αντώνης Τρίτσης».

Μια σπουδαία διοργάνωση του Αστικού Μη Κερδοσκοπικού Συνεταιρισμού Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού και Πολιτισμού, της Περιφέρειας Αττικής και του Φορέα Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης».

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά τα εξής: «Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας (10 Οκτωβρίου), οφείλει ο καθένας μας από το δικό του μετερίζι να συμβάλλει στην προαγωγή της ψυχικής υγείας, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για την αναγκαιότητα της πρόληψης της υγείας και του σεβασμού στο Περιβάλλον. Η Περιφέρεια Αττικής με χρηματοδοτικά προγράμματα του ΠΕΠ Αττικής 2014-2020 και του νέου προγράμματος «Αττική» 2021-2027 υλοποιεί δράσεις και ενισχύει υπηρεσίες ψυχικής υγείας, με τη συμβολή των ΚΕΠ Υγείας και του ΕΔΔΥΠΠΥ. Έμπρακτα είμαστε κοντά στους πολίτες, τους ενημερώνουμε και να τους ευαισθητοποιούμε».

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας