Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ήττα από τον Βόλο στο Περιστέρι

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την ήττα με 2-0 στο Περιστέρι από τον Βόλο υπέστη χθες ο Ατρόμητος στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.

H πρώτη καλή στιγμή  ήρθε μόλις στο 2’, όταν ο Ροτάριου βγήκε απέναντι από τον Κλέιμαν, αλλά τελευταία στιγμή κόπηκε από τους αμυντικούς του Βόλου, ενώ στο 12’ ο Χουάν Μουνίθ με μια τρομερή εκτέλεση φάουλ, είδε την μπάλα να καταλήγει κόρνερ από την επέμβαση του Κλέιμαν.

Από την εκτέλεση της στατικής φάσης, ήταν η σειρά του Κιάρτανσον να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία στο 12’ με την κεφαλιά του να περνά άουτ. Στο 26’ ο Μουνίθ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, λόγω μυϊκού προβλήματος τραυματισμού, με τον Φριντζόνσον να περνά στη θέση του.

Κόντρα στη ροή του αγώνα και από μία ανύποπτη φάση, στο 40’ ο Μεθκίδα βγήκε απέναντι από τον Γιαννιώτη, εκείνος τον νίκησε, αλλά στην επιστροφή και σε ανυπεράσπιστη εστία, ο Ντέλετιτς κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Στο 53’ χάθηκε ακόμα μία κλασική ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν από πάσα του Ρομπάιγ ο Φρίντζονσον σε φάση τετ-α-τετ νικήθηκε από τον γκολκίπερ του Βόλου. Σαν να μην έφτανε αυτό στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Φερνάντες στη δεύτερη φάση της ομάδας του κατάφερε να διαμορφώσει το 0-2.

Ακόμα μία χαμένη ευκαιρία σημειώθηκε στο 63’, όταν ο Κούεν με εξαιρετική πάσα βρήκε τον Κλωναρίδη, αλλά ο Κλέιμαν με εντυπωσιακή επέμβαση την έστειλε στο δοκάρι.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Κεσχρίντα, Έντερ, Κούεν (68′ Τζαβίδας), Μουνίθ (26′ Φριντζόνσον), Κλωναρίδης, Ροτάριου (46′ Ρομπάιγ), Κιάρτανσον.