Τελευταία ενημέρωση 01:27, 20 Απρ 2024

Στα μάτια αυτών των παιδιών το μέλλον του Ατρόμητου!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ομάδα  με μέλλον και παρόν είναι το κύριο χαρακτηριστικό της φετινής Κ20 του Ατρόμητου!

Αυτή η ομάδα μπορεί να χτίστηκε απο το μηδέν ,αλλά έπιασε κορυφή και αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα για όλους όσους αποτελούν μέλη αυτής της οικογένειας!
 
Πολλά τα ταλέντα στην ομάδα αυτή που ξετρυπώνουν το ένα μετά το άλλο ,ενώ οι Εθνικές ομάδες συνέχεια κάνουν κλήσεις στους νεαρούς παίκτες του Ατρόμητου.
 
Μπορεί ο Ατρόμητος να μην βγήκε πρωταθλητής βαθμολογικά ,αλλά αν δεις όλη την χρονιά απο την αρχή  μέχρι το τέλος θεωρείται απόλυτα επιτυχημένη! 
 
Mια χρονιά που μπορείς να πεις πως είναι μόνο η αρχή ,διότι με τέτοιες προσπάθειες και θέληση το μόνο σίγουρο είναι πως η ομάδα Κ20 του Ατρόμητου θα συνεχίζει να πρωταγωνιστεί και τα επόμενα χρόνια!
 
Ο Γιώργος Κορακάκης έχει καταφέρει να φτιάξει μια ομάδα οικογένεια και το βλέπουμε σε κάθε αγώνα.Μια ομάδα με πολλά ταλέντα στην σύνθεσή της και έναν προπονητή  που νοιάζεται τους παίκτες του όσο τίποτα,ενώ οι συμβουλές του είναι αμέτρητες στους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.
 
Πολλούς απο αυτούς ,τους έχει φέρει στην ομάδα ο Σκάουτερ Τόλης Αποστόλου που έχει το έμπειρο μάτι να διακρίνει ότι καλύτερο και να το φέρνει στον Ατρόμητο.Έτσι σε συνδυασμό ενός πολύ καλού και ποιοτικού ρόστερ και ενός προπονητή που δουλεύει καθημερινά μαζί τους ,το αποτέλεσμα είναι ότι πιο θετικό έχουμε δει και μας εξέπληξε ιδιαίτερα..
 
Όχι οτι δεν πιστεύουμε στις ικανότητές τους..ίσα ίσα..Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να ξεχωρίσουμε κάποιον παίκτη γιατί πολύ απλά όλοι τους έχουν συμβάλει στο να φτάσει ο Ατρόμητος εκεί που έφτασε!
 
Τι καλύτερο απο το να βλέπεις στα μάτια αυτών των παιδιών ..το μέλλον του Ατρόμητου!
 
Αυτά τα παιδιά έχουν αποδείξει πως αξίζουν τα βλέμματα όλων και πως το μέλλον τους ανήκει!
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 24 Μάιος 2015 20:15
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η 2η θέση είναι ακόμη ανοιχτή! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας