Τελευταία ενημέρωση 15:12, 20 Απρ 2024

Μπάσιμο Αλαφούζου στα διοικητικά

Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μπορεί να υπήρξαν διοικητικές εξελίξεις μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Μόσχου απ' την προεδρία του Ήφαιστου ωστόσο, μια νέα ημέρα ξημερώνει στο σύλλογο των δυτικών προαστίων.

Αιτία αποτελεί η εισχώρηση του Κώστα Αλαφούζου, που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Περιστερίου και δείχνει την πρόθεση να βοηθήσει την ομάδα.

Ο κ. Αλαφούζος θα βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα των δυτικών προαστίων με στόχο την αναμόρφωση της και τη διατήρηση της στην κατηγορία αποδίδοντας κατά διαστήματα ελκυστικό ποδοσφαιρο.

Το soccerlive.gr επικοινώνησε με τον κ. Αλαφούζο ο οποίος σχολίασε τα εξής: "Με μεγάλη μου χαρά ανακοινώνω ότι αναλαμβάνω τα ηνία του Ήφαιστου Περιστερίου. Είναι η πρώτη φορά που σαν παράγοντας αναλαμβάνω μόνος και εξ ολοκλήρου μια ομάδα ισχυρή, με όραμα και ιστορία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και στο ποδόσφαιρο του Περιστεριου.

Στόχος μου αποτελεί να δημιουργήσουμε μια υγιής ομάδα που θα παραμείνει φέτος στην κατηγορία και θα βάλει πιο υψηλά τον πήχη τα υπόλοιπα χρόνια. Νομίζω ότι στον Ήφαιστο έχω βρει το σπίτι μου. Έχω ασχοληθεί διοικητικά με αρκετές ομάδες, όμως αυτή νομίζω θα είναι η τελευταία μου ομάδα που θα βρίσκομαι και θα ασχοληθώ για αρκετά χρόνια".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τεχνικός Διευθυντής ο Γκόλιας »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας