Τελευταία ενημέρωση 11:43, 20 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στο 0-0 έμεινε χθες ο Ατρόμητος  κόντρα στον Άρη στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League στο Περιστέρι, σε ένα ματς που ο διαιτητής, Σπυρίδων Ζαμπαλάς, διαμόρφωσε σε πολύ μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα.

Στο 14’ ο Φαμπιάνο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ σωστά δεν μέτρησε κατόπιν παρέμβασης από τον VAR, Γιώργο Τζοβάρα, αφού ο αμυντικός του Άρη σκόραρε με το χέρι, κάτι που δεν είδε ο Ζαμπαλάς σε κανονική ροή.

Σε ένα κλειστό ματς, χωρίς πολλές ευκαιρίες, η πιο μεγάλη για την ομάδα του Κόλμαν ήρθε στο 60’ όταν αρχικά ο Κούεν με τακουνάκι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουέστα και στη συνέχεια ο Ισπανός τερματοφύλακας αρνήθηκε το γκολ και στον Ρομπάιγ.

Στο 66’ συνέβη η φάση που σημάδεψε τον αγώνα, με τον Γκρέι να κάνει ξεκάθαρο χέρι μέσα στην περιοχή και παρά το γεγονός ότι η παράβαση υποδείχθηκε από τον VAR, ο Ζαμπαλάς «έκλεισε τα μάτια» αποφασίζοντας με αυτό τον τρόπο να διαμορφώσει ουσιαστικά το αποτέλεσμα του αγώνα.

Η σύνθεση: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαϊας, Μαυρομμάτης, Ντε Μπόκ, Γκονθάλεθ, Κούεν (88’ Μουνίθ), Έρλινγκμαρκ (88’ Οικονομίδης), Ροτάριου, Κλωναρίδης (74’ Κιάρτανσον), Ρομπάιγ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Χωρίς τον τιμωρημένο Ντε Μποκ κόντρα στον Αστέρα »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας