Τελευταία ενημέρωση 23:59, 18 Απρ 2024
Κατηγορία Ιπποκράτης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά από 3,5 χρόνια κοινής πορείας χώρισαν οι δρόμοι του Ιπποκράτη με τον προπονητή Βασίλη Βόγλη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ομάδα μας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή του αντρικού τμήματος Βασίλη Βόγλη. Η διοίκηση καθώς και όλος ο σύλλογος, τον ευχαριστεί θερμά για τις υπηρεσίες του καθώς και όλα όσα πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν ο άνθρωπος που ανέλαβε το δύσκολο έργο της επιστροφής του Ιπποκράτη και τα κατάφερε με επιτυχία. Η άνοδος, οι αγωνιστικές επιτυχίες καθώς και ιστορικές νίκες είναι πράγματα που δεν θα ξεχάσει καμία από τις δύο πλευρές.

Αποχαιρετούμε λοιπόν έναν φίλο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του!».

Μιλώντας στο plekto.gr ο Βόγλης δήλωσε τα εξής: «Πέρασα 3.5 χρόνια πολύ όμορφα με ανθρώπους που δεν γνώριζα, και με αγάπησαν και τους αγάπησα και εγώ…όταν δένεσαι τόσο με μια ομάδα ανθρώπων σίγουρα το διαζύγιο δεν θα είναι το ευκολότερο όμως θεωρώ πως ήρθε η ώρα να γίνει για το καλό και των δύο πλευρών…
Θέλω να τους ευχαριστήσω για την άψογη εξωγηπεδική συμπεριφορά τους, δεν δημιουργήσαμε το παραμικρό πρόβλημα σαν ομάδα και αυτό ειναι το πιο σημαντικό…ο σεβασμός που απέκτησε η ομάδα ήταν αξιοπρόσεκτος όπου κ αν έπαιξε και αυτο είναι ένα κομμάτι που πρέπει να σταθεί η ομάδα έχοντας βάλει τις βάσεις!

Μεγαλώσαμε την ομάδα όλοι μαζί και έτσι θέλω να την βλέπω ως φίλαθλος της πλέον…
Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου που είχα αυτά τα 3.5 χρόνια που με ανέχτηκαν, όλους τους ποδοσφαιριστές που προπόνησα και φυσικά την διοίκηση της ομάδας.
Εύχομαι η ομάδα να ανακάμψει κ να φτάσει ακόμα πιο ψηλά»!

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ήττα με συνέπειες »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας