Τελευταία ενημέρωση 00:32, 20 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στα θετικά αποτελέσματα εκμεταλλευόμενη την έδρα της επέστρεψε χθες ο Ατρόμητος  καθώς στο πλαίσιο της 12ης εμβόλιμης αγωνιστικής επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης και έφτασε στους 15 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 9’ όταν από εκτέλεση φάουλ του Ρομπάιγ, ο Μαυρομμάτης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Χατζηισαΐας με ιδανικό αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή, νίκησε τον Παπαδόπουλο, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνιά του Έλληνα γκολκίπερ.

Ωστόσο, η ομάδα  δεν κατέβασε ρυθμούς και μόλις τρία λεπτά αργότερα ο Ρομπάιγ είδε υπέροχα την κίνηση του Κιάρτανσον στην καρδιά της μεγάλης περιοχής και με ένα απλό τσίμπημα της μπάλας έγραψε το 2-0.

Μοιραία οι φιλοξενούμενοι έψαξαν την αντίδρασή τους στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν πολύ καλή ευκαιρία στο 26’, όταν η κεφαλιά του Σίτο πέρασε άουτ, αλλά και πάλι ο Ατρόμητος ήταν αυτός που έφτασε πιο κοντά και σε άλλα γκολ. Στο 27’ ο Έντερ εξαπέλυσε ένα πολύ δυνατό σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή, αλλά ο Παπαδόπουλος έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ ο Γιαννιώτης είπε «όχι» στον Σίτο στο 31’ σε φάση τετ-α-τετ.

Η τελευταία πολύ καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στο 41’, με τον Ρομπάιγ να βρίσκει τον Ροτάριου, αλλά την κεφαλιά του τελευταίου κατάφερε να την απομακρύνει με το πόδι ο Παπαδόπουλος.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος έκανε κυρίως διαχείριση του προβαδίσματός της, χάνοντας όμως και πάλι ευκαιρίες, όπως το δοκάρι του Κούεν στο 59’, με τον Αστέρα να έχει επίσης ένα δοκάρι στο 70’ με τον Ρεγκίς να μην μπορεί από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η σύνθεση: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομάτης, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ, Κουέν (78’ Φριντζόνσον), Γκονθάλεθ (68’ Οικονομίδης), Ροτάριου (78’ Κλωναρίδης), Ρομπάιγ (89’ Τζοβάρας), Κιάρτανσον (67’ Τζαβίδας)

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας