Τελευταία ενημέρωση 21:26, 18 Απρ 2024

Χρυσοσπάθης: «Τελικός το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δύσκολη αποστολή έχει η ανδρική ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου που αντιμετωπίζει το Σάββατο (12/11, 15:00) στο κολυμβητήριο «Ποσειδώνιο» τον ΠΑΟΚ, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Ο Κώστας Λούδης και οι πολίστες του ΓΣΠ είναι έτοιμοι για ένα σημαντικό παιχνίδι, όπου θα τα δώσουν όλα για να τα καταφέρουν, απέναντι σ’ έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, όπου τον τελευταίο καιρό παίζει πολύ καλά. Εμείς χρειαζόμαστε μια μεγάλη νίκη. Για μας είναι τελικός αυτό το παιχνίδι» δήλωσε ο περιφερειακός της ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου Θανάσης Χρυσοσπάθης.

Όσο για τα σημεία που θα καθορίσουν την εξέλιξη της αναμέτρησης, υποστήριξε: «Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, κάτι που δεν κάναμε με τον Απόλλωνα Σμύρνης την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα μας. Επίσης θεωρώ ότι και η ένταση που θα βάλουμε στο παιχνίδι θα καθορίσει το αποτέλεσμα. Αυτά είναι κατά την άποψη μου τα δυο στοιχεία που θα παίξουν ρόλο στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Μεγάλη νίκη με ΠΑΟΚ στο «Ποσειδώνειο» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας