Τελευταία ενημέρωση 15:22, 18 Απρ 2024

Νίκη με ανατροπή στη Γλυφάδα (7-6)

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με μια εντυπωσιακή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου επικράτησε χθες εκτός έδρας του ΑΝΟ Γλυφάδας με 7-6 στο κολυμβητήριο «Αντ. Δημητρόπουλος» για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Με αυτό τον τρόπο οι πολίστες του Κώστα Λούδη, κάλυψαν και την ήττα του πρώτου γύρου στο κολυμβητήριο της «Χωράφας».

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης οι γηππεδούχοι μπήκαν δυνατά (3-1 στο πρώτο 8λεπτο) και έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο με επιμέρους σκορ 5-1 στηριζόμενοι στην άμυνα τους. Όμως, στην επανάληψη, οι πολίστες του ΓΣ Περιστερίου επέστρεψαν με το «μαχαίρι στα δόντια» και με το 0-2 στην τρίτη περίοδο έδειξαν τις διαθέσεις τους, ολοκληρώνοντας με την εντυπωσιακή τους άμυνα την ανατροπή με το 1-4 στο τελευταίο 8λεπτο. Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Νίκος Γερακούδης στα 28’’ πριν τη λήξη.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου είναι τη Δευτέρα (21/11, 21:30) η Βουλιαγμένη στο Κολυμβητήριο της «Χωράφας» για το εξ’ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 3-1, 2-0, 0-2, 1-4.

ΑΝΟΓ (Κατρουζανάκης): Κουρούβανης, Ηλιόπουλος, Σαρτζετάκης, Κάρντιγαν 1, Χατζηκυριακάκης, Χαλυβόπουλος, Γιαννόπουλος 1, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου, Πούρος, Αγκόρτσας 2, Τσαταλιός 2, Ηλιόπουλος, Πριμηκύριος, Θώμογλου.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης 1, Πρέκας 1, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 2, Αλευρίδης, Χρυσοσπάθης, Τσαχιλίδης 1, Λαδάς, Χόλαντ, Μπιτσάκος Αν., Μαστρογιαννάκος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Είχε τέσσερις απουσίες και ηττήθηκε (17-8) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας