Τελευταία ενημέρωση 09:55, 20 Απρ 2024

Πάλεψε όσο μπορούσε με ΑΟΑΝ (1-2)

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Φιλότιμη και αξιόμαχη προσπάθεια έκανε χθες ο Άγιος Ιερόθεος απέναντι στον Άγιο Νικόλαο χάνοντας με 2-1 στη 2η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Ο ΑΟΑΝ επιβεβαίωσε στην πράξη τον τίτλο του φαβορί, καθώς πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Χωράφας όντας καλύτερη ομάδα, ωστόσο οι γηπεδούχοι που είναι νέα ομάδα και έχουν χρόνο μπροστά τους για να βελτιωθούν κυνήγησαν τις όποιες πιθανότητες τους για ισοπαλία μέχρι το τελευταίο σφύριγμα

 Μόλις στο 6ο λεπτό ο Μπαράτα εκτέλεσε κόρνερ και ο Μελισσόπουλος με κεφαλιά νίκησε τον Μανωλικίδη (ήταν εξαιρετικός) για το 0-1, όμως μόλις τέσσερα λεπτά μετά ήρθε η ισοφάριση από τους κιτρινόμαυρους, όταν σε σουτ του Λαμτσελλάρι η μπάλα άλλαξε πορεία στα σώματα και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Γιαγκιόζη.

Οι Κρητικοί ανέκτησαν το προβάδισμα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Συγκεκριμένα, στο 38' ο Μποτέ βγήκε απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ και πλάσαρε εύστοχα για το 1-2, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Να σημειωθεί ότι στο 21' ο Μελισσόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και, έτσι, το γκολ δεν μέτρησε.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης (Δυτικής Αττικής), Κυριαζής (Έβρου)-Καραγιάννης (Δυτικής Αττικής)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Αντώνης Δρακόπουλος): Μανωλικίδης, Σιμάκοφ. Σίλβα, Θεοδώρου, Ρόππας, Μπαρμπέρι, Ζιώβας, Καρβελης (46' Γκαρτσονίκας), Χολέβας (73' Τσιρλίδης), Λαμτσελλάρι (68' Δράκος), Κωτσερίδης (76' Ασημακης).

ΑΟΑΝ (Μανόλης Σκύβαλος): Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Πλουσής (76' Σέχου), Τσανάι, Χύσι, Φουκαράκης (76' Κιτος), Ζέλιος (83' Πυθαρούλης), Μπαράτα, Μποτέ, Μελισσόπουλος (90' Γωνιωτάκης), Λάμπρου.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Νοέμβριος 2022 17:09
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πήρε τον πρώτο βαθμό στο Ρουφ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας