Τελευταία ενημέρωση 03:52, 24 Απρ 2024
Κατηγορία Θύελλα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Έντονες συγκινήσεις πρόσφερε το παιχνίδι της Ιεράπολης με τη Θύελλα Περιστερίου στους φιλάθλους που έσπευσαν στο γήπεδο Ορυζομύλων να το παρακολουθήσουν!

Η ομάδα του Αιγάλεω πήρε τη νίκη με 3-2 σε ματς με δραματικό φινάλε και πρωταγωνιστή τον Βιτουλαδίτη, ο οποίος πέτυχε το γκολ της επικράτησης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και αφού δύο λεπτά πριν είχε ισοφαρίσει ο Λέμης! Οι Περιστεριώτες αιφνιδίασαν, παίρνοντας το προβάδισμα στο 24' με σουτ του Κουμεντάκου (0-1), με τους γηπεδούχους να αντιδρούν και να ισοφαρίζουν στο 43' με πέναλτι που κέρδισε ο Τσαπούρνης και εκτέλεσε εύστοχα ο Κωνσταντινίδης (1-1). Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, στο 48', ο Κωνσταντινίδης έφερε... τούμπα το ματς με σουτ (2-1), ενώ στο 86' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Τ. Κατιάι με δεύτερη κίτρινη. Παρά το «χτύπημα», η Θύελλα βρήκε το σθένος να ψάξει την ισοφάριση και να τη βρει μέσα από το γκολ του Λέμη με σουτ στο 91', όμως ο Βιτουλαδίτης κρατούσε το... καλύτερο για το τέλος και με σουτ στο 93' έγραψε το τελικό 3-2!

Διαιτητές: Κασίδης, Αγγελάκης-Μπαζακούλας

ΙΕΡΑΠΟΛΗ (Χρήστος Κιούρκος): Σπάρος, Μπουρδαμής, Βιδάκης, Λαγκαδίτης, Βιτουλαδίτης, Μανιός, Τσαπούρνης, Κασιμάτης, Σίντρε (60' Μπιάζης), Παπανικολάου (81' Σταματίου), Κωνσταντινίδης (73' Πετεινάκης)

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Κώστας Δημόπουλος): Παλαιολόγος, Θεοχαρίδης, Ρότα (46' Μεχμέτι), Δρούλιας (64' Λέμης), Καπίρης (46' Χριστοδούλου), Καλαντζί, Φ. Κατιάι, Στοτσένι (64' Σταματάκης), Κουμεντάκος, Τ. Κατιάι, Μπόζας.

 

Πηγή Soccerlive.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τέλος τρεις ποδοσφαιριστές »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας