Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Διαζύγιο» Κηπούπολης με Τριανταφύλλου!

Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τη λύση της συνεργασίας της με τον τεχνικό Τάκη Τριανταφύλλου ανακοίνωσε η Κηπούπολη.

«Μετά από απόφαση του συμβούλιου του Δ.Σ. της Κηπούπολης βγήκε απόφαση ότι ο πρώην προπονητής της ομάδας Τάκης Τριανταφύλλου πρέπει να απομακρυνθεί από τον πάγκο της ομάδας καθώς έχει την ευθύνη για την κακή αγωνιστική εικόνα των τελευταίων 2 αγωνιστικών και την δυσμενή θέση που βρίσκεται στον 3ο όμιλο της Β’ΕΠΣΑ.

Η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και πολύ σύντομα θα έρθει σε συμφωνία».

Σε επιστολή που έστειλε ο  Τάκης Τριανταφύλλου στο plekto.gr αναφέρει τα εξής: «Αξίες όπως ο σεβασμός, η πειθαρχία και η σκληρή δουλειά, είναι αυτές που με συντροφεύουν στη ζωή μου κ στην πορεία μου στο ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια και κατά την προσωπική μου γνώμη αποτελούν μονόδρομο για την εύρυθμη λειτουργία ενός συνόλου. Σε αυτό το πλαίσιο, η παραίτηση μου βρισκόταν στη διάθεση της διοίκησης εδώ κ δέκα ημέρες.

Το καλοκαίρι όταν ανέλαβα τον πάγκο της ιστορικής Κηπούπολης, δυστυχώς δεν είχα τον παραμικρό λόγο στη στελέχωση του ρόστερ αφού αυτό ήταν ήδη κλεισμένο με επιλογές της διοίκησης. Οι επί δύο μηνών εισηγήσεις μου προς τους διοικούντες, έβρισκαν πάντα ευήκοα ώτα κ κατανόηση αλλά ποτέ δεν συνοδεύτηκαν από πράξεις που θα βοηθούσαν την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας.

Ρόλο μαριονέτας ή πολιτικού δεν έπαιξα κ δεν θα παίξω ποτέ με οποιοδήποτε κόστος, σεβόμενος τη σταδιοδρομία μου. Για μένα έχει πάντα σημασία το όνομα στο μπροστά κ όχι στο πίσω μέρος της φανέλας. Οι δύσκολες αποφάσεις που ζήτησα από την διοίκηση να πάρει δεν είχαν ποτέ στόχο το προσωπικό όφελος, αλλά το καλό της ομάδας. Για τους προαναφερόμενους λόγους και τις διαφωνίες με τη διοίκηση σε στρατηγικής σημασίας θέματα, η λήξη της συνεργασίας μας ήταν θέμα χρόνου.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθειά τους (να γνωρίζουν πως έβαλα πλάτη γι’ αυτούς με προσωπικό κόστος) και τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν (να είναι σίγουροι πως έδωσα και την ψυχή μου). Παραδίδω μια Κηπούπολη σε άριστη φυσική κατάσταση και δύο βαθμούς μακριά από την θέση των μπαράζ, ευχόμενος από καρδιάς η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».